Πώς αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 η Χούκλη- Ήξερε ότι έλεγε το τελευταίο της δελτίο -ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ήταν όπως πάντα ψύχραιμη και αξιοπρεπής

Ήταν το φθινόπωρο του 2010 όταν η Μαρία Χούκλη εκφώνησε για πρώτη φορά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, μετά την αποχώρησή της από την ΕΡΤ.

Εξίμιση χρόνια μετά και συγκεκριμένα την Τετάρτη 11/1/2017, η γνωστή δημοσιογράφος παρουσίασε το τελευταίο της δελτίο στο κανάλι, καθώς, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού, η οποία επιβεβαίωσε πλήρως το ρεπορτάζ του star.gr, ο Νίκος Χατζηνικολάου αναλαμβάνει τα ηνία του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1 από τις 30 Ιανουαρίου.

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό στα δημοσιογραφικά γραφεία ότι ο γνωστός εκδότης πηγαίνει στον Ant1, είχαν φτάσει και στα αυτιά της Μαρίας Χούκλη. Όμως γνώριζε το αρχικό σενάριο, ότι δηλαδή ο Νίκος Χατζηνικολάου θα αναλάβει το ρόλο του σχολιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Πριν μερικές ημέρες έμαθε τελικά ότι o δημοσιογράφος προοριζόταν για τη δική της καρέκλα.

Αν και της προτάθηκε, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το star.gr, ρόλος σχολιάστριας ή παρουσιάστριας του δελτίου του Σαββατοκύριακου, τίποτα δεν ήταν αντάξιο του κύρους και της σπουδαίας επαγγελματικής της διαδρομής.

Για αυτό  προτίμησε να αποχωρήσει αμέσως, καθώς δεν βρήκε κανέναν λόγο να παραμείνει έως τις 30 Ιανουαρίου όπου ο νέος άνκορμαν αναλαμβάνει τα ηνία του δελτίου.

Την Τετάρτη το βράδυ, αν και γνώριζε ότι εκφωνεί το τελευταίο της δελτίο στον Ant1, προτίμησε να μην το εκμεταλλευθεί και αποχαιρέτησε τον κόσμο λιτά και με αξιοπρέπεια όπως κάνει χρόνια τώρα!

ΔΕΙΤΕ TΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπορτάζ: Στέλλα Αθανασάκη

e-mail: sathanasaki@star.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top