Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο STAR: «Γιατί έφυγα από την Ελένη Μενεγάκη»

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε την πρώτη του επίσημη τηλεοπτική εμφάνιση μετά τη διακοπή της συνεργασίας του με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή του STAR, «Αλήθειες με την Ζήνα».

Το γνωστό μοντέλο, που τα τελευταία τρία χρόνια βρέθηκε στο πλευρό της διάσημης παρουσιάστριας στη μεσημεριανή ζώνη του Alpha, εξήγησε πως σκοπός του είναι να έρχεται σε επαφή με τον κόσμο, ωστόσο η τηλεόραση δεν είναι ένα μέσο που βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση.

Η παρέα της εκπομπής και η Ζήνα Κουτσελίνη άφησε να εννοηθεί πως ενδεχομένως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να μην περνούσε καλά στο περιβάλλον της συνεργασίας του με την εκπομπή «Ελένη», ωστόσο αυτό θα έπρεπε να έχει εκφραστεί νωρίτερα και όχι κατόπιν της διακοπής της επαγγελματικής τους σχέσης.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ωστόσο, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν συνέβη κάτι συνταρακτικό ανάμεσα στον ίδιο και τη διάσημη παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος είπε: «Δεν είμαι δημοσιογράφος, είμαι αυτός που έπεσε στην τηλεόραση, ο περαστικός. Σαν άνθρωπος είμαι σχετικά τελειομανής. [...] Είναι σημαντικό στη δουλειά σου να είσαι συνεπής για να μη δίνεις τροφή για σχόλια και να μην είσαι και αγχωμένος εσύ», ενώ συγκεκριμένα για την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την εκπομπή «Ελένη» πρόσθεσε:

«Ήταν μια ομολογουμένως μια κοινή απόφαση από την αρχή της σεζόν, ήθελα να κάνω ένα συγκεκριμένο κομμάτι στην εκπομπή. Δεν υπήρχε κάποιος χρόνος περαιτέρω να αναπτυχθεί αυτό το κομμάτι, οπότε ολοκληρώσαμε. Πήρα αυτό που έπρεπε να πάρω από την Ελένη, μου έδωσε ένα βήμα στην ελληνική τηλεόραση. Όλες οι σχέσεις είναι δούναι και λαβείν. Πήρα την απόφαση να σταματήσω γιατί έχω στο μυαλό μου να κάνω κάτι άλλο. Άκουσα πολλά, γράψανε... Ο κόσμος ακούει, διαβάζει... Το λέω ακόμα και για τη μάνα μου. Η αλήθεια είναι συνήθως λίγο διαφορετική. Όχι πάντα βέβαια... [...] Γενικότερα σε ένα διαζύγιο πάντοτε τα ρίχνουν σε αυτόν που φεύγει, είτε είναι επαγγελματικό είτε συναισθηματικό. Δεν είναι θέμα δύναμης, αλλά αυτός είναι το εύκολο θύμα. Δεν υπάρχει κακή εμπειρία. Δεν είναι θέμα επιστροφής, αν θέλω. Θεωρώ για μένα, σαν Δημήτρης, που μπορώ να είμαι ο πιο ουρανοκατέβατος, πως μου ταιριάζει περισσότερο το έξω. Δεν είναι αν θέλω να επιστρέψω ή όχι...».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top