Κέλλυ Σακάκου: «Έπασχε από Πάρκινσον και είχε χάσει τη φωνή της»-Η συγκλονιστική εξομολόγηση στενού φίλου της

Οι δύσκολες στιγμές πριν το τέλος

Για τις τελευταίες στιγμές της Κέλλυς Σακάκου μίλησε ο στενός φίλος της και δημοσιογράφος, Δημήτρης Γκοσμάνης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Η Κέλλυ έφυγε στα χέρια της νύφης της, Μαρίζας Φασιανού και της οικιακής της βοηθού», είπε ο Δημήτρης Γκοσμάνης σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, η Κέλλυ Σακάκου είχε χάσει τη φωνή της από τον περασμένο καλοκαίρι και έπασχε από τη νόσο Πάρκινσον.

«Πριν από τον θάνατο του Σπύρου, τον οποίο υπεραγαπούσε, η Κέλλυ εκτός από τα κινητικά προβλήματα εξαιτίας του τραυματισμού της, έπασχε από τη νοσο Πάρκινσον η οποία την είχε καταβάλλει. Είχε χάσει πλέον τη φωνή της και αυτός ήταν ο λόγος που δεν επικοινωνούσε με τους φίλους της και την οικογένειά της. Είχε απομονωθεί στο σπίτι της», είπε ο στενός φίλος της παρουσιάστριας.

Στο σπίτι της, βρέθηκε ένα ημερολόγιο στο οποίο η Κέλλυ Σακάκου κατέγραφε τις σκέψεις και τα συναισθήματα της, μετά την απώλεια του συζύγου της. «'Ολα αυτά που αισθανόταν τα μετέφερε σε ένα ημερολόγιο, το οποίο βρέθηκε στο κομοδίνο της. Τον τελευταίο καιρό έγραφε πόσο θλιμμένη ήταν και πόσο δεν άντεχε αυτή την κατάσταση!», είπε ο Δημήτρης Γκοσμάνης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top