ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ τοποθετείται η Ελένη Μενεγάκη για το διαζύγιο: «Γιατί πρέπει ο ένας από τους δύο να πληρώνει»;

«Δύο άνθρωποι που αγαπιούνται, πώς φτάνει αυτό που τους ενώνει να είναι μόνο τα λεφτά»;

Με αφορμή τα δημοσιεύματα για το διαζύγιο – βόμβα αξίας 300 εκατομμυρίων του Τζορτζ Κλούνεϊ με την Αμάλ Αλαμουντίν, η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για το διαζύγιο γενικότερα.

Η παρουσιάστρια μίλησε πρώτη φορά τόσο ανοιχτά, θέτοντας μερικά ερωτήματα…

«Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί τα διαζύγια πρέπει να κοστολογούνται. Αν δύο άνθρωποι δεν θέλουν να είναι μαζί, γιατί πρέπει ο ένας από τους δύο να πληρώνει; Παντρεύεσαι κάποιον… δεν τον αγαπάς; Γι’ αυτό δεν τον παντρεύεσαι; Δεν θες να είσαι μαζί του; Τον παίρνεις για τα λεφτά του; Τον παίρνεις για το τι μπορεί να κερδίσεις μετά;

Δύο άνθρωποι που αγαπιούνται, πώς φτάνει αυτό που τους ενώνει να είναι μόνο τα λεφτά; Αυτό δεν το έχει χωνέψει ακόμα το δικό μου το μυαλό. Όταν φτάνει ένα ζευγάρι στα δικαστήρια για λεφτά, τελικά τα συμφέροντα τους έφεραν κοντά... Τι να πω ρε παιδιά… δεν τα καταλαβαίνω αυτά».

Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου για το μοίρασμα των περιουσιακών τους στοιχείων, μετά το πολύκροτο διαζύγιο τους.

Εδώ και αρκετούς μήνες, η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος είναι στα δικαστήρια, καθώς ο πρώην διευθυντής του ΑΝΤ1 ζητά να πουληθεί η 1.000 τετραγωνικών μέτρων βίλα, ένα ενιαίο συγκρότημα δυο κατοικιών σε οικόπεδο έκτασης 2.500 τετραγωνικών, που αποκτήθηκε το 2004 και τα έσοδα να μοιραστούν όπως στο αρχικό συμβόλαιο, δηλαδή 25% σε εκείνον και 75% στην πρώην σύζυγο. Από την πλευρά της, η παρουσιάστρια ζητά να γράψουν το σπίτι στα τρία τους παιδιά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top