«Blind Taste»: CHRISTMAS SPECIAL WEEK!

Καθημερινά στις 16:25 στο Star

Την εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα το παιχνίδι αλλάζει στο «Blind Taste» και  μικροί, επίδοξοι μάγειρες αναλαμβάνουν δράση για να μας χαρίσουν στιγμές αθωότητας, γέλιου, χαράς και αισιοδοξίας!

Κάθε μέρα 4 διαφορετικά παιδιά θα φοράνε την ποδιά του «Blind Taste» και θα ετοιμάζουν μια κοινή συνταγή, που θα τους αναθέτει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Όλη η διαδικασία ισχύει κανονικά, οι παίκτες θα πρέπει να ολοκληρώσουν τη «δημιουργία» τους σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάζουν το φαγητό και να διορθώνουν τη γεύση του ενώ το μαγειρεύουν.  

Τη Δευτέρα 19/12 (στις 16:25) ο διακεκριμένος σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος υποδέχεται στην κουζίνα του «Blind Taste» τους πρώτους τέσσερις πιο χαρούμενους, γλυκούς, χαμογελαστούς παίκτες! 

Ας γνωρίσουμε τους ξεχωριστούς μας παίκτες: 
 
Γιώργος Βραΐλας, 9 ετών

O Γιώργος πηγαίνει Δ΄ Δημοτικού, μένει στην Παιανία, του αρέσει η ζωγραφική και μάλιστα ζωγραφίζει προσωπογραφίες. Δεν τρώει γαρίδες, τυρί και τραχανά.

Νάνσυ Σεϊντί, 9 ετών

H Nάνσυ μαγειρεύει πολύ μαζί με τη μαμά της και της αρέσει να φτιάχνουν γλυκά. Τα αγαπημένα της φαγητά είναι οι μπάμιες και τα γιουβαρλάκια. 

Κυβέλη Καλλέργη, 7 ετών

Η μικρότερη υποψήφια της εβδομάδας είναι ένα πολυτάλαντο παιδί, που κάνει κολυμβητήριο, στίβο, μπαλέτο και ζωγραφική, αλλά της αρέσει πολύ και να μαγειρεύει.

Βάλια Ψαλτάκη, 8 ετών

Η  μικρή Βάλια αγαπάει όλα τα μαθήματα, αλλά της αρέσει η αριθμητική και όχι η Γλώσσα. Φτιάχνει μόνη της πίτσα και μακαρόνια με κιμά αλλά δεν της αρέσει ο αρακάς. 

Γέλιο, χαρά, αγαπημένες γεύσεις των παιδιών και μυρωδιές των Χριστουγέννων, σε μια ξεχωριστή εβδομάδα, που ουσιαστικά δεν έχει νικητές και ηττημένους, αφού δεν υπάρχει το χρηματικό έπαθλο, που ισχύει για την κανονική ροή του διαγωνισμού μαγειρικής.

Οι καλύτεροι σεφ κερδίζουν από 2 ηλεκτρικές συσκευές για την κουζίνα και όλα τα παιδιά, που συμμετέχουν στο παιχνίδι από ένα καλάθι με αγνά, ελληνικά προϊόντα.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top