«Να σας ζήσει!» - ΠΩΣ ευχήθηκε η Σκορδά στον Κανάκη για τον ερχομό της κόρης του!

"Οτι βγήκε τώρα και είπε οι γυναίκες μου με βλέπουν, είναι πολύ ωραίο", είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια

Πριν κάνουν κάτι που συνηθίζουν την Τρίτη και δεν είναι άλλο από το να βλέπουν τα καλύτερα αποσπάσματα από το «Ράδιο Αρβύλα» της Δευτέρας, οι συντελεστές της εκπομπής «Το Πρωινό» σχολίασαν και την έναρξη της βραδινής εκπομπής του ΑΝΤ1, κατά την οποία ο χαζομπαμπάς Αντώνης Κανάκης μίλησε για πρώτη φορά για το ευτυχές γεγονός στη ζωή του, που δεν είναι άλλο από τον ερχομό της κόρης του, όπως διαβάσατε στο star.gr.

Η Φαίη Σκορδά, μέσα από την εκπομπή της το πρωί της Τρίτης, έστειλε τις θερμότερες ευχές της στον παρουσιαστή από την Θεσσαλονίκη.

«Να ευχηθούμε όλοι σαν εκπομπή να σας ζήσει, να είναι γερή, να είναι ευτυχισμένη στον Αντώνη Κανάκη που έγινε μπαμπάς μαζί με τη σύντροφό του», είπε η παρουσιάστρια και συνέχισε: «Όλα τα χρόνια που τον βλέπουμε τηλεοπτικά και μέσα από συνεντεύξεις, πάντα είναι πολύ συγκρατημένος σε ότι αφορά τις προσωπικές του επιλογές. Ό,τι ξέρουμε είναι από κάποιες φωτογραφίες σε περιοδικά παπαράτσι. Σαν άντρας θα μπορούσε να έχει περηφανευτεί... ότι βγήκε τώρα και είπε οι γυναίκες μου με βλέπουν, είναι πολύ ωραίο. Να σας ζήσει, να την χαίρεστε! Είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μας, ο ερχομός των παιδιών. Ήταν πολύ χαρούμενος»!

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top