«Rising Star»: Όλες οι λεπτομέρειες-Πόσοι τηλεθεατές ψήφισαν

Πήραν «φωτιά» τα social media

«Rising Star»: Όλες οι λεπτομέρειες

Το «Rising Star» σημείωσε μερίδιο τηλεθέασης 36,5% στο δυναμικό κοινό 15-44 και 34,9% στο σύνολο του κοινού. Συνολικά, 1.408.721 τηλεθεατές παρακολούθησαν κατά μέσο όρο το show.

Επιπλέον, 1.200.000 ήταν οι ψήφοι του ελληνικού κοινού κατά τη διάρκεια του 1ου live μέσω της δωρεάν εφαρμογής  «Rising Star Greece». Μέχρι στιγμής, 290.920 χρήστες έχουν κατεβάσει την εφαρμογή και τα downloads συνεχίζονται.

Η βραδιά επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις, ενώ δυναμική ήταν η συμμετοχή του ελληνικού κοινού που αγκάλιασε το παιχνίδι από το 1ο κιόλας live, ψηφίζοντας σε πραγματικό χρόνο μέσω της δωρεάν εφαρμογής  «Rising Star Greece» από τις κορυφαίες αναζητήσεις σε App Store και Google Play. 

Τα social media χτύπησαν κόκκινο με το “Rising Star” να είναι πρώτο στις προτιμήσεις του κοινού από τα 5 πρώτα λεπτά. Συγκεκριμένα, η επίσημη σελίδα του “Rising Star” στο Facebook συγκέντρωσε  11,417 νέα likes, στο Twitter είχε 1.295 νέους followers  και στο Ιnstagram 4,462 αντίστοιχα.

Από τους 12 διαγωνιζόμενους, τα 9 μουσικά ταλέντα που περνούν στην επόμενη φάση είναι οι Μιχάλης Καραγκούνης (93%), Μανώλης Πανάτος (75%), Αλέξανδρος & Θάνος Παϊτέρης (91%), Στέβη Σεμιτέκολου (71%), Γιάννης Ξανθόπουλος (98%), Βέλλος Πουρπουτίδης (94%), Χριστιάννα Μήττα (92%), Κλώντια - Άννα  Γιαουπλάρη (94%) και Σπύρος Μίτσουλης (96%). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Ξανθόπουλος, μόλις 16 ετών, σήκωσε τον τοίχο με ποσοστό 98%, παγκόσμιο ρεκόρ σε πρεμιέρα του “Rising Star” ξεσηκώνοντας κοινό και κριτές.

 

Διαβάστε επίσης:

«Rising Star»: ΔΕΙΤΕ τι νούμερα τηλεθέασης σημείωσε στην πρεμιέρα!

ΠΩΣ σχολίασε η Σκορδά την πρεμιέρα του Λιαγκα; - Η ΑΤΑΚΑ του Γεωργαντά που την άφησε ΑΦΩΝΗ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top