ΠΩΣ σχολίασε η Σκορδά την πρεμιέρα του Λιαγκα; - Η ΑΤΑΚΑ του Γεωργαντά που την άφησε ΑΦΩΝΗ!

Από τη μια ο ενθουσιασμός, από την άλλη η αμηχανία της παρουσιάστριας

Ένα μεγάλο κομμάτι της εκπομπής «το Πρωινό» το πρωί της Δευτέρας αφορούσε στην έναρξη του πολυαναμενόμενου talent show του ΑΝΤ1 «Rising Star».

Μεταξύ άλλων, η Φαίη Σκορδά δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον παρουσιαστή του σόου, που δεν είναι άλλος από τον πρώην άντρα και πατέρα των παιδιών της, Γιώργο Λιάγκα!

Μπορεί, όπως αποκάλυψε η ίδια να μην κατάφερε να το δει ως το τέλος, γιατί την πήρε ο ύπνος μιας και έπρεπε να ξυπνήσει νωρίς, αλλά έμεινε ενθουσιασμένη με όσα είδε!

«Πρεμιέρα χθες για το Rising Star, έφτασε νομίζω σε τέταρτο 40% και… Τρελά νούμερα τηλεθέασης, αλλά αναμενόμενο. Εγώ όταν το είδα εντυπωσιάστηκα πάρα πολύ! Τέλεια σκηνοθεσία, τέλειο το σκηνικό, τα φώτα, ο παρουσιαστής και η κριτική επιτροπή η συγκεκριμένη έχει άλλη βαρύτητα», ήταν το πρώτο σχόλιο της παρουσιάστριας.

Ωστόσο, στην πορεία, ήρθε μια… βόμβα από τον Θέμη Γεωργαντά που την έκανε να μείνει άφωνη!

«Το ξέρεις ότι ήσουν κι εσύ στα social media έτσι; Πρωταγωνίστησες! Έκανα καινούριο συκώτι παιδιά! Γράφανε: «Τώρα θα σηκωθεί ο τοίχος και θα βγει η Βίκυ Χατζηβασιλείου με πακέτο από τη Φαίη Σκορδά για τον Λιάγκα»! Στο επόμενο live ίσως;», είπε ο Θέμης και η Φαίη έμεινε να τον κοιτάει και να χαμογελά αμήχανα, με τους υπόλοιπους συνεργάτες να γελάνε με τον διάλογο που παρακολουθούσαν!

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top