Σκορδά:«Αρλούμπες λέει ο Γαβαλάς!Προσβλητικό να δηλώνει ότι τρώει σκυλοτροφή!»

Του «τα έχωσε» και είπε ότι όσα δηλώνει είναι «αρλούμπες» σαν να λέει «λυπηθείτε με»!

Σκορδά:«Αρλούμπες λέει ο Γαβαλάς!Προσβλητικό να δηλώνει ότι τρώει σκυλοτροφή!»

​Ο κακός χαμός έχει γίνει ανάμεσα στον Λάκη Γαβαλά, τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, η οποία αποφάσισε να πάρει για πρώτη φορά θέση στην κόντρα του μόδιστρου και του παρουσιαστή, εκφράζοντας την άποψη της για τον Λάκη Γαβαλά, λέγοντας πως κάνει αναξιοπρεπείς δηλώσεις ώστε να τον λυπηθούν.

Η ένταση ανάμεσα στους δυο άντρες, είχε ξεκινήσει όταν ο Λάκης Γαβαλάς είχε εμφανιστεί με κατακόκκινο κραγιόν στο «Dancing», με αποτέλεσμα να τον κράξει ο Λιάγκας αποκαλώντας τον «Κοντσίτα της Ελλάδος», και λέγοντας πως αν ήταν εκείνος παρουσιαστής θα του ζητούσε να ξεβαφτεί.

Έλα όμως που χθες το βράδυ ο Γαβαλάς έδωσε μια νέα συνέντευξη στο "Όλα Μπιπ", στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής:

«Βγαίνω από το σπίτι μου το πρωί, για να πάω να ψαχτώ, να βρώ χρήματα ώστε να μπορέσω να φάω. Παρόλο που είμαι υπερήφανο άτομο, το πράγμα αρχίζει και στενεύει. Και καμιά φορά τρώω την τροφή του σκύλου μου. Ο Γιώργος παρεκτράπη. Γιατί πρέπει να μιλά με τόση εμμονή για το κραγιόν μου; Αυτός θεωρεί δικό του όλο το “Voice”. Έκατσε και είπε πως αν πήγαινα έτσι στο “Voice” θα με έδιωχνε και θα ζητούσε και την παραίτηση μου από το παιχνίδι. Το είπε στο πρωινό και ήταν καταδικαστικός. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί τον ανάγκασα να λέει κακίες ενώ ξέρω ότι δεν είναι κακός άνθρωπος! Άσε με και μένα να κάνω μια τρέλα. Ναρκωτικά δεν παίρνω, ποτά δεν πίνω, έχω μια τρέλα μια διαστροφή. Τι να κάνω! Δεν θα ήταν χειρότερο να δεις παρτάλι;»

Ακούγοντας τα αυτά, ο Γιώργος Λιάγκας δεν έκρυψε την ενόχλησή του, τονίζοντας πως ΠΟΤΕ τόσα χρόνια δεν έχει ζητήσει να παραιτηθεί κανείς, καθώς και ότι ο Λάκης Γαβαλάς κάνει ο,τι κάνει ώστε να τον σχολιάζει ο «κάθε Λιάγκας».

Όλη αυτή την ώρα, η Φαίη Σκορδά άκ��υγε υπομονετικά, αλλά έκανε το «μπαμ» όταν ο Λάκης Γαβαλάς που παρακολουθούσε εκείνη την ώρα την εκπομπή, έστειλε sms στην Σάσα Σταμάτη προφανώς για να διαμαρτυρηθεί.

Τι θέση πήρε η Φαίη που η αλήθεια είναι ότι δεν την έχουμε συνηθίσει να λέει την γνώμη της κατ΄αυτόν τον τρόπο;

«Αρλούμπες λέει ο Γαβαλάς! Είναι τελείως διαφορετικό να είσαι ηθοποιός και να φοράς κραγιόν, και άλλο να το φοράς σε ένα show! Είναι σε μια περίεργη φάση. Δεν θέλω να ξαναπαίξουμε θέμα με τον Γαβαλά. Θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει πολύ δύσκολα και αυτό είναι η αλήθεια. Δεν μ΄αρέσει να τον ακούω να λέει ότι τρώει σκυλοτροφή. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν οικονομικά προβλήματα και δεν έχουν πραγματικά να φάνε, απέναντι στους οποίους θα πρέπει να αισθανόμαστε ένα τίποτα. Δεν μ΄αρέσει να το ακούω από τον Γαβαλά ότι τρέφεται με σκυλοτροφή γιατί καλώς ή κακώς βρίσκεται ακόμα σε έναν λαμπερό κόσμο και είναι σαν να λέει “λυπηθείτε με”, αλλά κατά τ΄άλλα “κάνω και τον χαβαλέ μου και ασχολούμαι με το κόκκινο κραγιόν”. Θεωρώ ότι επειδή περνάει δύσκολα είναι πολύ μπερδεμένος και δεν ξέρει πώς να χειριστεί όλο αυτό. Γι΄αυτό και αντιδρά έτσι. Δεν ξέρει από πού να πιαστεί για να κάνει ντόρο και να πει κάτι. Όντως είναι ένας άνθρωπος που πρέπει να είμαστε δίπλα του και είναι λίγο κάπως. Δεν ξέρει τι λέει! Είναι προσβλητικό να μιλά για σκυλοτροφή. Είναι μια υπερβολή που δεν τη λες, γιατί αποτελεί μια μη αναξιοπρεπή δήλωση προς τους ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη. Δεν θέλω να τον ξανασχολιάσουμε στην εκπομπή, γιατί λόγω αυτής της δύσκολης κατάστασης δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Δεν μπορεί να διαχειριστεί και την παρουσία στο «Dancing» σωστά, γιατί ναι μεν είναι ωραία η υπερβολή και το extreme, αλλά ξεπερνά το όριο και μπερδεύει το τι σημαίνει ηθοποιός, ρόλος, κόκκινο κραγιόν και σεξουαλικότητα. Είναι η γνώμη μου, το λέω με πολλή αγάπη. Είναι ένας πολύ ευφυής άνθρωπος αλλά μπερδεμένος!»

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ!


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top