Με ΝΕΑ, πρωινή εκπομπή στον Alpha ο Δημήτρης Μάρκου!

Θα κάνει καθημερινό «Πρωινό Ρεπορτάζ»

​Πουρνό πουρνό θα μας λέει «καλημέρα» από την 1η Δεκεμβρίου ο Δημήτρης Μάρκου, ο οποίος ανέλαβε νέα εκπομπή στον Alpha.

Το «Πρωινό Ρεπορτάζ», θα προβάλλεται καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) 07:00-08:00 το πρωί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ:

Στα σημεία της Αθήνας όπου χτυπάει ο παλμός της πόλης, στην καρδιά των γεγονότων, εκεί όπου οι πολίτες αναζητούν ένα βήμα, ο Alpha κάνει καθημερινό ρεπορτάζ. Ζωντανό ρεπορτάζ, αποκαλυπτικό ρεπορτάζ… «Πρωινό ρεπορτάζ».

Την Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου, ο Δημήτρης Μάρκος ξεπερνά οτιδήποτε συμβατικό και βγαίνει έξω από το στούντιο για να καταγράψει την επικαιρότητα όπως αυτή εξελίσσεται. Ένας δημοσιογράφος με επικοινωνιακό χάρισμα, που καταφέρνει να ξεκλειδώνει τους ανθρώπους ώστε να εκφράζουν την άποψή τους για ζητήματα καυτά, χωρίς ενδοιασμούς και φόβο. Μια ζωντανή εκπομπή, που παρακολουθεί τα γεγονότα και είναι συνεχώς στις επάλξεις.

Το «Πρωινό ρεπορτάζ» θα μας ενημερώνει καθημερινά (Δευτ. – Παρ.) στις 07:00 – 08:00 με αξιοπιστία αλλά και κριτικό σχολιασμό για θέματ�� πολιτικού, οικονομικού, κοινωνικού ενδιαφέροντος. Θα ξεφυλλίζει τις εφημερίδες, θα παρουσιάζει την ατζέντα της ημέρας και δεν θα αφήνει τίποτα να περάσει στα ψιλά. Το ρεπορτάζ, σε αρκετές περιπτώσεις θα ενισχύουν καλεσμένοι που θα συναντούν τον Δημήτρη Μάρκο σε στέκια, δρόμους και ζωντανές γωνιές της πόλης.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top