Ο Σονέρ επιστρέφει στο σπίτι στο αποψινό επεισόδιο της «Προδοσίας»

Τι θα δούμε σήμερα στις 18:40

​Ο Σονέρ επιστρέφει στο σπίτι, αφού πρώτα οι γιατροί περιποιούνται το τραύμα του και η Μπαχάρ πανικοβάλλεται όταν τον βλέπει σ’��υτή την κατάσταση στο αποψινό επεισόδιο της «Προδοσίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 18:40

Ο Σουλεϊμάν δίνει εντολή στους ανθρώπους του να βρουν τον Μετέ. Ο Μετέ απ’την πλευρά του περιμένει στην κρυψώνα του την κατάλληλη στιγμή για να σώσει τον Αρίφ. Η ξαφνική επίσκεψη των στρατιωτικών όμως του αλλάζει τα σχέδια εντελώς.

Δίνεται εντολή να μεταφερθεί ο Τουγρούλ και οι άντρες του στο στρατηγείο και αρχίζει η αποφυλάκιση όλων των κρατούμενων. Ο Μετέ εκμεταλλεύεται την αναστάτωση και κινείται για την απελευθέρωση του Αρίφ.

Η Τζεμιλέ περιμένει με αγωνία και ανησυχία να λάβει νέα από τον Μετέ. Η Μεσουντέ ψάχνει τον Ίμπο παντού αλλά τα νέα, που θα λάβει, δεν θα είναι καθόλου καλά. Ο Ίμπο κάνει αίτηση διαζυγίου.

Με το που το ακούει η Μεσουντέ τρελαίνεται και κινείται για να ολοκληρώσει τη δουλειά, που είχε αφήσει στη μέση χρόνια πριν η Τζεμιλέ. Μέσα σε ντελίριο επιτίθεται μπροστά σ’όλη τη γειτονιά στην Καρολίν και τη μαχαιρώνει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top