Ο Σονέρ επιστρέφει στο σπίτι στο αποψινό επεισόδιο της «Προδοσίας»

Τι θα δούμε σήμερα στις 18:40

Ο Σονέρ επιστρέφει στο σπίτι στο αποψινό επεισόδιο της «Προδοσίας»

​Ο Σονέρ επιστρέφει στο σπίτι, αφού πρώτα οι γιατροί περιποιούνται το τραύμα του και η Μπαχάρ πανικοβάλλεται όταν τον βλέπει σ’��υτή την κατάσταση στο αποψινό επεισόδιο της «Προδοσίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 18:40

Ο Σουλεϊμάν δίνει εντολή στους ανθρώπους του να βρουν τον Μετέ. Ο Μετέ απ’την πλευρά του περιμένει στην κρυψώνα του την κατάλληλη στιγμή για να σώσει τον Αρίφ. Η ξαφνική επίσκεψη των στρατιωτικών όμως του αλλάζει τα σχέδια εντελώς.

Δίνεται εντολή να μεταφερθεί ο Τουγρούλ και οι άντρες του στο στρατηγείο και αρχίζει η αποφυλάκιση όλων των κρατούμενων. Ο Μετέ εκμεταλλεύεται την αναστάτωση και κινείται για την απελευθέρωση του Αρίφ.

Η Τζεμιλέ περιμένει με αγωνία και ανησυχία να λάβει νέα από τον Μετέ. Η Μεσουντέ ψάχνει τον Ίμπο παντού αλλά τα νέα, που θα λάβει, δεν θα είναι καθόλου καλά. Ο Ίμπο κάνει αίτηση διαζυγίου.

Με το που το ακούει η Μεσουντέ τρελαίνεται και κινείται για να ολοκληρώσει τη δουλειά, που είχε αφήσει στη μέση χρόνια πριν η Τζεμιλέ. Μέσα σε ντελίριο επιτίθεται μπροστά σ’όλη τη γειτονιά στην Καρολίν και τη μαχαιρώνει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top