«Μας κρέμασε ο Ψάλτης» - ποιοί καταγγέλουν τον ηθοποιό

Ανοικτό το ενδεχόμενο να τον πάνε στα δικαστήρια!

«Μας κρέμασε ο Ψάλτης» - ποιοί καταγγέλουν τον ηθοποιό

​Για αθέτηση της συμφωνίας τους κατηγορεί τον Στάθη Ψάλτη εταιρεία παραγωγής της Κύπρου, υποστηρίζοντας πως ο γνωστός ηθοποιός δεν ταξίδεψε ποτέ μέχρι το νησί παρά το ότι είχαν κλείσει ακόμα και το εισιτήριό του!

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας παραγωγής είχαν στραφεί στον Στάθη Ψάλτη για ένα νέο τηλεοπτικό concept, ωστόσο, εκείνος ακύρωσε την συνάντησή τους τρεις ώρες πριν απογειωθεί το αεροπλάνο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso», η εταιρεία ήρθε σε επαφή με τον ηθοποιό πριν από περίπου 15 ημέρες και εκείνος ενθουσιάστηκε με την πρόταση, ενώ δεκτές έγιναν οι απαιτήσεις του, μεταξύ των οποίων να βρεθεί ακόμα ένα εισιτήριο, ώστε να ταξιδέψει μαζί του στην Κύπρο και η σύζυγός του, Χριστίνα, αλλά και να τους φιλοξενήσουν δύο ημέρες πριν το ραντεβού.

«Ενώ μιλήσαμε μαζί του το προηγούμενο βράδυ και μας έδωσε τα στοιχεία τους, για να κάνουμε check in για την πτήση τους, το επόμενο πρωί λάβαμε ένα μήνυμα από τον ίδιο το οποίο έλεγε ότι λόγω πολλών υποχρεώσεων, δεν θα μπορέσουν να τελικά να έρθουν. Πραγματικά αναρωτιέμαι πόσες υποχρε��σεις μπορεί να γεννήθηκαν από το προηγούμενο βράδυ, μέχρι το πρωί», δήλωσε στην κυπριακή ιστοσελίδα showtime-cy ο διευθυντής της εταιρείας, Γιάννος Σαββίδης.

Aφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να προσφύγουν στα δικαστήρια, ο κ. Σαββίδης κατέληξε: «λυπούμαστε για την όλη συμπεριφορά του εν λόγω ηθοποιού».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top