«Επεισόδιο» ανάμεσα στους «αυλικούς» της Σπυροπούλου και δημοσιογράφο

ΔΕΙΤΕ τι συνέβη με την «βοηθό» της Κωνσταντίνας που άρχισε να μιλά άσχημα

«Επεισόδιο» ανάμεσα στους «αυλικούς» της Σπυροπούλου και δημοσιογράφο

Παράπονα από τους... "αυλικούς", όπως τους αποκάλεσαν, της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου έχουν οι συντελεστές του πρωινού του ΑΝΤ1 και το εξέφρασαν και στην εκπομπή.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τετάρτης, όταν στα γραφεία της εκπομπής έφτασε η είδηση ότι η Κωνσταντίνα θα πάει να παρακολουθήσει την παράσταση «Ο Πουπουλένιος». Η εκπομπή λοιπόν έστειλε ρεπόρτερ, αλλά τελικά δήλωση δεν κατάφερε να πάρει, γιατί όπως είπε η Σάσα Σταμάτη, μια από τις συνεργάτιδες της wannabe παρουσιάστριας επιτέθηκε στη ρεπόρτερ και της μίλησε πολύ άσχημα.

"Η Κωνσταντίνα πήγε μαζί με την παρέα της, ή την αυλή της μπορείς να πεις για να δει τον Πουπουλένιο. Η Κωνσταντίνα ήθελε να μιλήσει στην κάμερα. Ωστόσο μια κοπέλα, αυλικός της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου πλησίασε την ρεπόρτερ και της έκανε λεκτική επίθεση", είπε η Σάσα Σταμάτη και συνέχισε:

«Φώναζε στην ρεπόρτερ "πού το μάθατε, τι θέλετε από την Κωνσταντίνα, δεν θα μιλήσε��, θα τη θάψετε". Μια επίθεση χωρίς καν η ρεπόρτερ να έχει ρωτήσει κάτι την Κωνσταντίνα».

Όταν δε ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τη Σάσα με ποιο δικαίωμα αυτή η κυρία μίλησε άσχημα στη ρεπόρτερ, εκείνη του απάντησε:

"Προφανώς πληρώνεται από την Σπυροπούλου, είναι στην ομάδα της. Είναι άνθρωπος του καναλιού και στα δημοσιογραφικά γραφεία ακούγεται ότι έχει αναλάβει και την Σπυροπούλου. Είναι... μεντόρισσα, coach. Αλλά το θέμα είναι ότι την έχει για καλό αυτή την αυλή, αλλά της κάνει κακό τελικά".

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top