Θύμα χάκερ η Ελένη Τσαγκά

Έφτιαξαν ψεύτικο προφίλ στο Facebook

Θύμα απάτης στο διαδίκτυο έπεσε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Star Ελένη Τσαγκά. Άγνωστος έφτιαξε σελίδα με το όνομά της στο Facebook και χρησιμοποίησε ακόμα και προσωπικές της φωτογραφίες με τα παιδιά της, πράγμα που εξόργισε τη δημοσιογράφο.

Τα έχασε η Ελένη Τσαγκά όταν το πρωί άνοιξε τον υπολογιστή της και είδε ότι κάποιος απατεώνας της είχε κλέψει για λίγο τη... ζωή.

«Υπάρχει σελίδα στο facebook με το όνομά μου. Εγώ δεν έχω σελίδα βέβαια και δεν έχω ανοίξει ποτέ μου λογαριασμό στο facebook. Αυτό έχει φτιαχτεί εδώ και δέκα μέρες. Κάποιοι χρησιμοποίηαν φωτογραφίες μου, το όνομά μου, μιλάνε υποστηρίζοντας ότι είμαι εγώ, έχουν κάνει Like σε διάφορες», είπε η παρουσιάστρια.

Αυτό που εξοργίζει τη γνωστή παρουσιάστρια του Star, πιο πολύ από όλα είναι ότι έχουν ποστάρει προσωπικές της φωτογραφίες με τα παιδιά της.

«Είναι πάρα πολύ άσχημο όλο αυτό. Θεωρώ ότι εγώ εξέθεσα τα παιδιά μου, εγώ φταίω γι’ αυτό, η δουλειά που έχω επιλέξει. Μίλησα το πρωί με τον προϊστάμενο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και παρακαλώ όσους έχουν γίνει μέλη της σελίδας αυτής να κάνουν αρνητικό report για να πέσει μόνη της η σελίδα», είπε.

Μέσω του δικηγόρου της η Ελένη Τσαγκά έχει κάνει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, ενώ έχει στείλει mail σε όλους όσοι έχουν γίνει φίλοι της στο facebook να ρίξουν τη σελίδα κάνοντας αρνητικά report.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top