Ν. Γερμανού: «Η Κ. Σπυροπουλου έχει την απόλυτη εύνοια»

Τα καρφιά της Ναταλίας για την συμπαρουσιάστριά της

Ν. Γερμανού: «Η Κ. Σπυροπουλου έχει την απόλυτη εύνοια»

Πρώτη δημοσίευση:05/06/13 23:40

Με το γάντι τα πέταξε τα καρφάκια της η Ναταλία Γερμανού στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που ήταν καλεσμένη στον Φώτη και τη Μαρία.

Βλέπετε η Κωνσταντίνα ήταν η μοναδική από τους συνεργάτες της, η οποία δε θέλησε να πει κάτι για το Ναταλάκι, και φυ��ικά η παρουσιάστρια που είναι και κύρια, είπε αυτά που ήθελε με τρόπο.

«Όλον αυτό το χειμώνα ακούγεται ένα σούσουρο ότι η Κ. Σπυροπούλου έχει κόντρα με σένα. Πάντοτε όμως όταν σε ρωτάνε είσαι διπλωματική και πολύ ευγενική με τις απαντήσεις σου, κάτι που όλοι οι υπόλοιποι γνωρίζουμε ότι είναι πραγματικά διπλωματία», της είπε ο Φώτης και η Ναταλία βρήκε την ευκαιρία να τα πει.

«Δεν είναι διπλωματία, απλά αν έχω κάτι να λύσω με έναν άνθρωπο, δεν μπορώ να το λύσω μαζί του κατ’ ιδίαν; Πρέπει να το λύσω στον αέρα μιας τηλεοπτικής εκπομπής; Άσε που δεν έχω και τίποτα να χωρίσω με την Κωνσταντίνα», είπε αρχικά το Ναταλάκι και μετά το πέταξε το καρφί της.

«Η Κωνσταντίνα είναι ένα πανέμορφο κορίτσι 24 ετών, το οποίο έχει όλη τη ζωή μπροστά της, κι εγώ είμαι ένα άλλο άτομο, εντελώς διαφορετικό. Δεν έχουμε το ίδιο αντικείμενο δουλειάς και νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο σε όλους. Η Κωνσταντίνα έχει όλη τη ζωή μπροστά της, της ανοίγονται τα πάντα, με τις καλύτερες προοπτικές, τους καλύτερους οιωνούς και απόλυτη εύνοια, κι εγώ είμαι μια πολύ χορτασμένη γυναίκα που έχω διανύσει κάποια χιλιόμετρα τηλεοπτικά και τώρα πλέον πάω για άλλα», είπε η Ναταλία και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Μάλιστα δεν έκρυψε ότι την επόμενη σεζόν θα ήθελε να κάνει κάτι άλλο και όχι το Μες στην Καλή Χαρά.

«Είμαι έτοιμη να περάσω σε κάτι άλλο τηλεοπτικά. Δε θέλω να πω μεγάλες κουβέντες και δεν το θεωρώ και κομψό από τη στιγμή που ακόμα δεν έχουμε κάνει τις συζητήσεις μας, αλλά ιδανικά αν με ρωτούσατε αν θα ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, θα σας έλεγα ναι», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top