To Star υποδέχεται το καλοκαίρι με κινηματογραφικές ταινίες σε πρώτη προβολή

Νέες αποκλειστικότητες για τα μάτια σας μόνο

To Star υποδέχεται το καλοκα��ρι με κινηματογραφικές ταινίες σε πρώτη προβολή

Έντεκα ξένες παραγωγές αλλά και μία ελληνική κάνουν πρεμιέρα τον πρώτο καλοκαιρινό μήνα στο Star, που περιλαμβάνουν κωμωδίες, περιπέτειες, θρίλερ, κομεντί και πρωταγωνιστούν οι μεγαλύτεροι stars του Hollywood.

Την Πέμπτη 6/6 στις 22:00 ετοιμαστείτε για μια περιπέτεια που θα σας κόψει την ανάσα. Τίτλος της; «RED: Πράκτορες παροπλισμένοι, αλλά πάντα επικίνδυνοι». Πρωταγωνιστεί ο Μπρους Γουίλις, η Μαίρη Λουίζ Πάρκερ, ο Μόργκαν Φρίμαν, η Έλεν Μίρεν, ο Τζον Μάλκοβιτς και ο Ρίτσαρντ Ντρέιφους.

Το Σάββατο στις 8/6 στις 00:15 ο Στίβεν Σιγκάλ πρωταγωνιστεί στην περιπέτεια «Ο κυνηγός της βίας», μαζί με τον Άιζακ Χέις, τη Χόλι Ελίζα και τον Μάικλ Φιλίποβιτς. Ο Σιγκάλ, υποδύεται έναν σκληρό ντετέκτιβ της αστυνομίας με μεγάλες επιτυχίες που ερευνά μια σειρά από δολοφονίες, έχοντας αναλάβει τη μεγάλη πρόκληση να εισχωρήσει στους κόλπους του υπόκοσμου και να βρει τον δολοφόνο.

Την Πέμπτη 13/6, στις 22:00, οι λάτρεις του θρίλερ θα μπορέσουν να απολαύσουν τον Λίαμ Νίσον στην ταινία «Ο άγνωστος», όπου ο γνωστός ηθοποιός υποδύεται έναν επιστήμονα που εμπλέκεται σε ένα φονικό μυστήριο, που θα τον κάνει να αμφισβητήσει την πνευματική του υγεία, την ταυτότητά του, αλλά ταυτόχρονα θα συνειδητοποιήσει μέχρι πού είναι ικανός να φτάσει προκειμένου να αποκαλύψει την αλήθεια.

Το Σάββατο 15/6 στις 21:00 όλη η οικογένεια μπορεί να παρακολουθήσει την περιπέτεια φαντασίας «Φεγγαρόφωτος κόσμος», με την Ντακότα Μπλου Ρίτσαρντς στο ρόλο μιας 13χρονης ορφανής από μητέρα που χάνει τον πατέρα της και αναγκάζεται να ζήσει με τον εκκεντρικό θείο της, στο σπίτι του οποίου θα ανακαλύψει έναν μαγικό φεγγαρόλουστο κόσμο.

Τέλος για τους λάτρεις του ελληνικού κινηματογράφου, το Star εξασφάλισε σε πρώτη προβολή την κωμωδία «Το γαμήλιο πάρτι» την Κυριακή 16/6 στις 21:00. Η σκηνοθεσία είναι της Κριστίν Κρόκος και πρωταγωνιστούν η Φαίη Ξυλά, ο Άλεξ Δημητριάδης, ο Γιώργος Κραμίχος, κ.α.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top