Αμερικανίδα δημοσιογράφος μετέδιδε τα αποτελέσματα των εκλογών μεθυσμένη

Ποια είναι η διάσημη κυρία που έγινε ρεζίλι;

Αμερικανίδα δημοσιογράφος μετέδιδε τα αποτελέσματα των εκλογών μεθυσμένη

Μπορεί ο Μπαράκ Ομπάμα να κέρδισε μια δεύτερη θητεία στην προεδρεία των ΗΠΑ, όμως στη χθεσινή βραδιά την παράσταση έκλεψε η Diane Sawyer και η περίεργη συμπεριφορά της κατά τη διάρκεια της κάλυψης των προεδρικών εκλογών.

Χαμός έγινε στο Twitter από τηλεθεατές που απορούσαν με τη συμπεριφορά της, με αρκετούς να λένε ότι σίγουρα ήταν μεθυσμένη.

Η Sawyer μιλούσε πολύ αργά και τραύλιζε, ενώ κάποια στιγμή, εντελώς ξαφνικά είπε:

«Ωραία, θέλω τώρα μουσική γιατί έχουμε να ��νακοινώσουμε μια ακόμα μεγάλη πολιτεία. Η Μινεσότα. Είμαστε έτοιμοι να μεταδώσουμε τα αποτελέσματα στη Μινεσότα. Μμμμ, αυτό που ξέρουμε είναι ότι ο πρόεδρος Ομπάμα κέρδισε τη Μινεσότα», ενώ με δυσκολία μπόρεσε να συλλαβίσει το όνομα του Αμερικανού προέδρου.

Μάλιστα στο Twitter δημιούργησαν και ένα προφίλ προς τιμήν της δημοσιογράφου το οποίο ονόμασαν «Μεθυσμένη Diane Sawyer»!

Επίσημη ανακοίνωση πάντως δεν υπάρχει για την κακή εικόνα της δημοσιογράφου στον αέρα του αμερικανικού δικτύου, πολλοί όμως θέλησαν να τη δικαιολογήσουν λέγοντας ότι ήταν πολύ κουρασμένη από όλους αυτούς τους μήνες που κάλυπτε την προεκλογική εκστρατεία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top