Ο αποχαιρετισμός του Γ. Παπαδάκη στους τηλεθεατές

«Εύχομαι να είμαστε μαζί για πολλά, πολλά χρόνια»

Ο αποχαιρετισμός του Γ. Παπαδάκη στους τηλεθεατές
Πάει κι αυτό, ήρθε το καλοκαίρι και για τον Γιώργο Παπαδάκη, που πήρε παράταση μια εβδομάδα και σήμερα μας ευχήθηκε καλό καλοκαίρι, χωρίς όμως να είναι και ο ίδιος σίγουρος αν θα μας ευχηθεί και καλό φθινόπωρο.

Ο παρουσιαστής στο τέλος της σημερινής εκπο��πής αφιέρωσε λίγα λεπτά για να ευχαριστήσει τους συναδέλφους του και να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές που φέτος τον τοποθέτησαν στην πρώτη θέση της πρωινής ενημερωτικής ζώνης.

«Είναι η τελευταία μέρα της τηλεοπτικής σεζόν. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ όλοι γιατί είσαστε κοντά μας και επιβραβεύσατε τις προσπάθειές μας, δίνοντας διψήφιο αριθμό τηλεθέασης από το δεύτερο κανάλι. Ήταν οι καλύτερες τηλεθεάσεις των τελευταίων 10 – 15 ετών. Φτάσαμε 35% - 40%, στα λεγόμενα νεανικά κοινά ήμασταν πρώτοι και με μεγάλη διαφορά, γύρω στο 25% και αυτό οφείλεται σε εσάς», είπε ο Γ. Παπαδάκης.

Ο παρουσιαστής έκανε βέβαια και την αυτοκριτική του λέγοντας:

«Κάναμε λάθη, φοβερά λάθη. Αδικήσαμε ανθρώπους. Αλλά έχω την εντύπωση ότι λάθη κάνουν και αδικούν ανθρώπους εκείνοι οι οποίοι δεν ισχυρίζονται ότι είναι τέλειοι. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι είμαστε ένα κομμάτι της καθημερινότητάς σας. Έχουμε απέναντί μας αξιόλογους ανθρώπους, πολιτικούς, επιστήμονες, πολλές φορές τους αδικούμε, τους κρίνουμε, τους κατακρίνουμε. Μπορεί και να υπερβάλαμε, αλλά ξέρετε κάτι; Υπερβάλουν αυτοί που είναι ειλικρινείς. Και άμα τρέχει και λίγο κρητικό αίμα στις φλέβες σου τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα», τόνισε.

Ο Γ. Παπαδάκης ευχαρίστησε έναν, έναν τους συνεργάτες του και ευχήθηκε να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, αν και ακόμα όλα είναι ρευστά.

«Εγώ προσωπικά νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τα νέα παιδιά που ήταν δίπλα μου αυτή τη χρονιά και που εύχομαι να είμαστε μαζί για πο��λά πολλά χρόνια. Και πάνω από όλα να ευχαριστήσουμε εσάς», είπε.

Στο τέλος μάλιστα αποχαιρέτισε με τον ιστορικό πια τρόπο που αποχαιρετούσε για 21 χρόνια, φωνάζοντας προς την κάμερα: «Καλημέρα Ελλάδα»!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top