Ο Ν. Αλιάγας κάνει εκστρατεία υπέρ της Ελλάδας

Προτρέπει τους Ευρωπαίους να επισκεφθούν τη χώρα μας

Ο Ν. Αλιάγας κάνει εκστρατεία υπέρ της Ελλάδας
Κανονική καμπάνια υπέρ της Ελλάδας κάνει μέσω Twitter ο Νίκος Αλιάγας.

«Η Ελλάδα είναι μια χώρα φιλόξενη, με χιλιάδες αποχρώσεις, που το φως είναι διαφορετικό, οπού οι άνθρωποι ακόμα κι αν είναι στενοχωρημένοι παραμένουν αξιοπρεπείς», λέει ο παρουσιαστής στο βιντεάκι του.

Ο Νίκος Αλιάγας ανέβασε το συγκεκριμένο video στην προσωπική του σελίδα στο Twitter που την ακολουθούν περίπου 320.000 άνθρωποι και με ξεχωριστό τρόπο θέλησε να περάσει το δικό του μήνυμα για όλα όσα περνάει τον τελευταίο καιρό η Ελλάδα.

«Μιλάμε συνέχεια για τα οικονομικά. Θα φτιάξουμε την Ευρώπη μόνο μέσα από τα βιβλία στις Βρυξέλλες, με μεγαλόπνοα σχέδια που προβλέπουν τι θα γίνει στα 30 – 40 χρόνια μελλοντικά; Όχι, την Ευρώπη την ξαναφτιάχνεις όταν αλλάξεις, όταν ταξιδεύεις, όταν μοιράζεσαι. Ο καλύτερος τρόπος να δεις τι γίνεται στην Ελλάδα γιατί μπορεί να συμβεί και σε σας είναι να πάτε να την συναντήσετε», τόνισε με νόημα.

Ο παρουσιαστής δεν είναι δημοφιλής μόνο στη Γαλλία, αλλά σε όλη την Ευρώπη, οπότε σκέφτηκε ότι μ’ αυτόν τον τρόπο θα μ��ορούσε να βοηθήσει την πατρίδα του, την οποία δεν ξεχνά ποτέ.

«Δεν είμαι τουριστικός πράκτορας, είμαι απλώς ένας Ελληνογάλλος που σας δίνει το χέρι. Ευχαριστώ, καλό ταξίδι, θα τα πούμε στην Ελλάδα», είπε ο παρουσιαστής στο κλείσιμο του video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top