Σύζυγος πασίγνωστης παρουσιάστριας άφησε έγκυο την… κομμώτρια της!

«Μαλλιά κουβάρια» έγιναν οι δυο γυναίκες

Σύζυγος πασίγνωστης παρουσιάστριας άφησε έγκυο την… κομμώτρια της!

Το φυσάει και δεν κρυώνει πασίγνωστη παρουσιάστρια, που ο σύζυγος της όχι μόνο την απάτησε με την κομμώτρια της, αλλά την άφησε και έγκυο!

Ο άπιστος, είχε βάλει στο μάτι την κομμώτρια της γυναίκας του εδώ και καιρό. Τα έφερε από εδώ, τα έφερε από εκεί και τελικά μια μέρα η κομμώτρια έτυχε και βρέθηκε σπίτι του, την ώρα που η παρουσιάστρια ήταν απούσα.

Τότε ήταν που ξεκίνησε το έντονο φλερτ ανάμεσα τους, με τον σύζυγο της παρουσιάστριας να μπαίνει κατευθείαν στο ψητό, και την κομμώτρια να παραδίνεται στο φλερτ του.

Το πάθος μεταξύ τους ήταν έντονο εξαρχής, και έφτασε να τους τυφλώσει, με την κομμώτρια να μένει έγκυος από το παντρεμένο εραστή της.

Τραγική ειρωνία στην όλη υπόθεση; η παρουσιάστρια διέδιδε εδώ κι εκεί πως με τον σύζυγο της είναι πολύ καλά και πολύ ερωτευμένοι.

Μέχρι που μια φίλη της άνοιξε τα μάτια και της είπε πως τα πράγματα δεν είναι όπως τα βλέπει, και πως κάτι συμβαίνει με τον σύζυγο και την κομμώτρια της.

Aποτέλεσμα; οι δυο γυναίκες να γίνουν μαλλιά κουβάρια, με την κομμώτρια να πεισμώνει και να είναι έτοιμη να κρατήσει το παιδί.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top