Θρασκιά, Μπουλέ, Τσιμτσιλή κονταροχτυπιούνται για το Πρωινό ΑΝΤ1

Ποια θα επικρατήσει τελικά;

Θρασκιά, Μπουλέ, Τσιμτσιλή κονταροχτυπιούνται για το Πρωινό ΑΝΤ1
Ράνια Θρασκιά, Νάντια Μπουλε, Σταματίνα Τσιμτσιλή και Παναγιώτης Χατζιδάκης είναι τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για το καλοκαιρινό πρωινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Ο τίτλος θα παραμείνει «Πρωινό ΑΝΤ1» και οι υπεύθυνοι του σταθμού επιζητούν δοκιμασμένα πρόσωπα και σίγουρες λύσεις, με outsider να φαντάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Ράνια Θρασκιά έχει δοκιμαστεί στο καλοκαιρινό πρωινό του σταθμού, αφού πριν από δύο χρόνια έκανε το Elatte μαζί με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη και τη Μαίρη Συνατσάκη. Το ίδιο και η Νάντια Μπουλέ που είχε αναλάβει το πρωινό πέρσι.

Οι συσκέψεις είναι αλλεπάλληλες, ο προβληματισμός των υπευθύνων μεγάλος και ακόμα δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση.

Η Ράνια Θρασκιά έχει εμπειρία και στην ενημέρωση και στην ψυχαγωγία, αν και δυσκολεύεται κάπως στο gossip, ενώ η Νάντια Μπουλέ έχει μια αδυναμία στο ενημερωτικό κομμάτι, κάτι που προβληματίζει έντονα τα στελέχη του ΑΝΤ1, αφο�� το καλοκαίρι αναμένεται καυτό όσον αφορά στις πολιτικές εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες τη Σταματίνα Τσιμτσιλή τη θέλει γενικά ο σταθμός και θέλει να τη δοκιμάσει σε κάποιο concept. Το θέμα είναι αν η παρουσιάστρια θα καταφέρει να αδράξει την ευκαιρία και να τα βγάλει πέρα στη δύσκολη πρωινή ζώνη.

Τέλος η παρουσία του Π. Χατζηδάκη στο πρωινό θα εξαρτηθεί από το ποια θα είναι η βασική παρουσιάστρια. Αν είναι η μέλλουσα κουμπάρα του Ράνια Θρασκιά, τότε η παρουσία του θεωρείται σχεδόν σίγουρη. Όλα θα αποφασιστούν μέσα στις επόμενες μέρες με τις τρεις παρουσιάστριες να βρίσκονται σε θέση αναμονής.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top