Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αδυνάτισε και αποκάλυψε πώς έχασε 9 κιλά μόνη της

Η παρουσιάστρια είναι πιο αδύνατη απο κάθε άλλη φορά

Δείτε την  Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να «λιώνει» στη γυμναστική

Μπορεί κατά τη διάρκεια της καραντίνας οι περισσότεροι να… έβαλαν κιλά, αλλά αυτό δε συνέβη στην περίπτωση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.


Το καλοκαίρι θα βρει την παρουσιάστρια ανανεωμένη και πιο αδύνατη από ποτέ. Η αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση είναι εντυπωσιακή, αφού η παρουσιάστρια κατάφερε να χάσει εννέα κιλά.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η τεράστια αλλαγή στο σώμα της - Πόσα κιλά έχασε;

Η σωστή διατροφή που ακολουθεί σε συνδυασμό με τη γυμναστική την έκαναν να χάσει τα παραπανίσια κιλά. Για τη θεαματική αλλαγή που έχει δει στο σώμα της μίλησε στο περιοδικό «Εγώ» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Παρατηρώ ότι πολλές γυναίκες ταυτίζονται μαζί μου, επειδή δεν υπήρξα ποτέ skinny. Έχω μεσογειακό σώμα και με ρωτούν πως έχασα τα κιλά. Έχω χάσει 9 κιλά. Δε στερήθηκα τίποτα, θα φάω και το γλυκό μου, θα φάω και τον υδατάνθρακα. Απλά τα συνδυάζω σωστά και έχω εντάξει τη γυμναστική κάθε μέρα στο πρόγραμμά μου».
Η ίδια παραδέχτηκε πως ο σύντροφός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος υπήρξε μεγάλο κίνητρο για εκείνη. «Είναι σημαντικό να σε υποστηρίζει κάποιος. Ωστόσο, η δύναμη είναι μέσα μας».


Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν πως η Κωνσταντίνα επισκέφθηκε κάποιο διατροφολόγο και ακολούθησε βήμα βήμα τις οδηγίες του.
Κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού όπως είπε η ίδια τα κατάφερε μόνη της και αποκάλυψε τον τρόπο. «H αλλαγή ήρθε μέρα με την ημέρα. Βλέπεις το σώμα σου να καλυτερεύει μέρα με την ημέρα. Δε με βοήθησε κανείς όλο αυτό το διάστημα. Η αλήθεια είναι ότι τώρα συμβουλεύτηκα κάποιον διατροφολόγο για μια τελική σμίλευση. Το σημαντικό είναι ότι έχω χάσει κιλά τρώγοντας. Δεν έχω χάσει μυϊκή μάζα, έχω καταφέρει απώλεια λίπους. Όλα αυτά τα χρόνια με τις δίαιτες που έχω λάβει, με τους διατροφολόγους που έχω συναναστραφεί, κάθισα και έφτιαξα το ιδανικό πρόγραμμα για μένα. Αυτό που θέλω σίγουρα να μεταφέρω στις γυναίκες είναι ότι όλα αυτά έγιναν σταδιακά, σε βάθος χρόνου και δε χρειάζονται ακρότητες. Θέλει ισορροπία».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top