Τρία πράγματα που πρέπει να κάνεις το πρωί για να είσαι γεμάτη ενέργεια

Θα γίνεις παραγωγική και θα δουλεύεις λιγότερο

πράγματα που θα σε γεμίσουν ενέργεια

Οι πιο παραγωγικές χώρες μπορούν να το αποδείξουν ότι οι άνθρωποι που εργάζονται 6 ώρες την ημέρα, έχουν μεγαλύτερο εισόδημα από ανθρώπους που δουλεύουν περισσότερες ώρες.

O ψυχολόγος Ron Friedman πιστεύει πως η απάντηση βρίσκεται μέσα στις 3 πρώτες ώρες της ημέρας σου. "Τυπικά, έχουμε ένα "παράθυρο” 3 ωρών όπου είμαστε πολύ, πολύ συγκεντρωμένοι" είχε δηλώσει στο The Harvard Business Review. 

Tέσσερις συνήθειες που κάνουν καλό στην καρδιά και το σώμα

Πώς, όμως, θα συμβεί αυτό;

Δοκίμασε την πρόκληση 90-90-1

Για τις επόμενες 90 μέρες θα περνάς τα πρώτα 90 λεπτά της ημέρας σου απασχολούμενη με τη βασική προτεραιότητα σου. Ανάλογα με το επάγγελμα σου, αυτό θα πρέπει να είναι ένα πολύ σημαντικό project, από το οποίο δεν θα σταματάς για να κάνεις ένα γρήγορο scroll στα social media. Κράτα σημειώσεις για να βλέπεις την πρόοδο σου.

Φάε άπαχη πρωτεΐνη

Ο Donald Layman, καθηγητής διατροφής στο University of Illinois, προτείνει να καταναλώνεις πρωτεΐνη στο πρωινό σου, η οποία θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις το επίπεδο σακχάρου στο αίμα και να μην ενδίδεις σε λιγούρες.

Βάλε μουσική

H Elizabeth Hellmuth Margulis, ψυχολόγος, συστήνει να ακούς μουσική για να βελτιώσεις τη συγκέντρωσή σου – ιδανικά, η κλασική μουσική ευνοεί τη λειτουργία του εγκεφάλου.

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή:Mylife.com.cy 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top