Συμμετοχή εθελοντών στον 18ο Χειμερινό Διάπλου του Ν.Ο. Βουλιαγμένης

Τι να κάνετε για να γίνετε μέλος ομάδας εθελοντών

Χειμερινός διάπλους της Βουλιαγμένης

O Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης διοργανώνει για 18η φορά τον χειμερινό διάπλου της Βουλιαγμένης, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου!

Κάνοντας click εδώ μπορείτε να μπείτε στο website μας για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες!

Στο Star οι τρίδυμες πρωταθλήτριες από τον Βόλο που διαπρέπουν με τα χρώματα της Αυστρίας

Η μεγάλη απήχηση του διάπλου μας εμπνέει, διότι προσπαθούμε κάθε φορά να κάνουμε αυτό το event ακόμη μεγαλύτερο και να δώσουμε την ευκαιρία σε όλο και περισσότερους κολυμβητές και φίλους του Ν.Ο.Β. να γίνουν μέρος της μεγάλης γιορτής του αθλητισμού και της κολύμβησης όλο το χρόνο!

Έτσι λοιπόν, φέτος αναμένουμε 600 συμμετοχές και 1000+ επισκέπτες. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως η επιτυχία του διάπλου στηρίζεται στη συμβολή των εθελοντών μας και για ακόμα μία φορά υπολογίζουμε στην πολύτιμη παρουσία και τον ανίκητο ενθουσιασμό τους!

Ο εθελοντισμός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε να συμβάλλουμε προς το κοινό καλό και να δημιουργήσουμε θετικές επιδράσεις στην κοινότητά μας. Είναι μια ευκαιρία για να ενισχύσουμε τα δεσμά μας με τους συμπολίτες μας και να συμβάλλουμε σε μια εκδήλωση που ενδυναμώνει την περιοχή μας. Επιπλέον, όλοι οι εθελοντές που θα συμμετάσχουν στον 18ο χειμερινό διάπλου της Βουλιαγμένης θα λάβουν βεβαίωση για τη συνεισφορά τους, προσφέροντας έτσι αναγνώριση και επιβράβευση για τον χρόνο που θα αφιερώσουν στην εκδήλωση. Συνδυάζοντας τον αθλητισμό και τον εθελοντισμό, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν ισχυρότερο, περισσότερο ενωμένο και ευτυχισμένο κόσμο για όλους μας.

Αν θέλετε να γίνετε μέλος της ομάδας εθελοντών και να ζήσετε την εμπειρία του ιστορικού διάπλου, κάντε click εδώ και επιλέξτε την ομάδα υποστήριξης που σας ταιριάζει!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top