Ο Κωστής Μαραβέγιας ξανά στο Θέατρο Άλσος

Την Παρασκευή στις 6 Οκτωβρίου

Κωστής Μαραβέγιας

Μετά τη sold out εμφάνιση του Κωστή Μαραβέγια στο εντυπωσιακά γεμάτο Θέατρο Άλσος ο αγαπημένος ερμηνευτής είναι έτοιμος να μας ξεσηκώσει για μια ακόμα φορά την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου αλλά και να γιορτάσουμε όλοι μαζί την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ PORTOFINO!

Με τα παλιά και τα νέα τραγούδια του άλμπουμ PORTOFINO ο Κωστής Μαραβέγιας με την δυναμική του παρουσία επί σκηνής, την ανεξάντλητη ενέργεια και τη θετική του αύρα, μας υπόσχεται για άλλη μια φορά ένα ξεχωριστό πάρτι γεμάτο πολύ κέφι, χορό, υπέροχες μουσικές και ανεβασμένη διάθεση.

Μαζί με την Νίνα Μαζάνη και την μπάντα του, θα μας χαρίσουν μια ακόμα βραδιά δροσιάς στη θερινή νύχτα της Αθήνας, τριγυρισμένοι από τα δέντρα του Πεδίου του Άρεως και έναν όμορφο χώρο που φέρνει τη γειτονιά στο stage.

Μετά το τέλος της συναυλίας ο Κωστής Μαραβέγιας θα υπογράψει τα cd του νέου του άλμπουμ PORTOFINO που θα βρίσκονται προς πώληση στο Θέατρο Άλσος.

Επί σκηνής, οι εξαιρετικοί και σταθεροί φίλοι και συνεργάτες του μουσικοί: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο, πλήκτρα), Demian Gómez (κρουστά, τύμπανα).

Υπεύθυνοι ήχου: Σωτήρης Παπάκος, Ανδρέας Κουταλάς
Φωτισμοί: Φίλιππος Τρέπας

Πληροφορίες:
Θέατρο ΑΛΣΟΣ: Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως
Τηλ.: 210-8227471 & 210-8831487
Ώρα έναρξης παράστασης: 20:30
Προπώληση: https://www.more.com/music/kostis-marabegias-1/ και στα ταμεία του Θεάτρου

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top