Συναυλία για καλό σκοπό με παρουσιάστρια τη Νίκη Σερέτη

Η συναυλία στήριξης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Οκτωβρίου

Νίκη Σερέτη

Με το ενωτικό μήνυμα "Πορευόμαστε μαζί" ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Δροσοπηγής Αφιδνών, σε συνεργασία με την ΣΕΑΔ(Σύλλογος Εθελοντών Αφιδνών Δασοπροστασίας), την ΜΑΚΙΠ(Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών Ιπποκράτειου Πολιτείας), τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αφίδνες 2000 και ομάδα κατοίκων των Αφιδνών, Δροσοπηγής και Ιπποκράτειου Πολιτείας, ενώνονται σαν ζεστή αγκαλιά και μας προσκαλούν στην εκδήλωση "Πορευόμαστε μαζί" που διοργανώνουν με σκοπό τη στήριξη και ενίσχυση των πυρόπληκτων κατοίκων, που μέσα σε μια στιγμή, άξαφνα, απροσδόκητα έχασαν σπίτια, επιχειρήσεις, το δάσος τους, το οξυγόνο, την πανίδα και χλωρίδα του τόπου τους. 

Mε Μελίνα Κανά και ΤΑΚΙΜ ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής

Η συναυλία στήριξης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Οκτωβρίου και ώρα προσέλευσης 18.30, στο Πάρκο ΑΦΙΔΝΟΣ (επί της λεωφόρου Μακεδονίας), στις Αφίδνες ,Αττικής, έχοντας την ελπίδα να ενωθούμε μαζί τους και να γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα. Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν άνθρωποι των τεχνών,των γραμμάτων, δημοσιογράφοι κ.α Την εκδήλωση στηρίζει το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) 

Στην εκδήλωση λαμβάνουν μέρος: Φωτεινή Δήμα, Άννα Τυρταίου, Γιάννης Σιδέρης, Αρετή Αϊδονα, Ελένη Μπότη, Δώρα Καπάτου, Γιάννης Μίχος, Μανώλης Mανταδακης και η χορωδία του Δημοτικού Σχολείου Αφιδνών.

H Μαρίνα Σάττι δίνει μία μουσική παράσταση που θα συζητηθεί

Το πρόγραμμα παρουσιάζει η ηθοποιός Νίκη Σερέτη.

Η κλήρωση των λαχνών θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Οκτωβρίου και ώρα 18.00 στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου "Αφίδνες 2000' που εδρεύει επί της οδού Ανδρούτσου 10, στις Αφίδνες. Οι κληρωθεντες αριθμοί θα ανακοινωθούν και στην σελίδα Πορευόμαστε μαζί στο Facebook.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top