Μόνικα Μπελούτσι: Αναβάλλεται η εμφάνισή της στο Ηρώδειο λόγω κορωνοϊού!

Εντός ημερών θα ανακοινωθούν νέες ημερομηνίες παραστάσεων

Monica Belluci

Ο κορωνοϊός θα στερήσει από το ελληνικό κοινό την εμφάνιση της Μόνικα Μπελούτσι στο Ηρώδειο, καθώς οι παραστάσεις «Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις» αναβάλλονται, λόγω των έκτακτων μέτρων που τέθηκαν για την Αττική και της αναστολής όλων των υπαίθριων παραστάσεων από την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου, όπως αυτά ανακοινώθηκαν από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας.

Οι παραστάσεις είχαν προγραμματιστεί για τις 28, 29 και 30 Σεπτεμβρίου.

Αναστολή και σε παραστάσεις σε υπαίθρια θέατρα ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς

Σύμφωνα με ανακοίνωση του πολιτιστικού οργανισμού «Λυκόφως» του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου, «εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθούν οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής τους, καθώς και ο τρόπος ανταλλαγής των εισιτηρίων για τις νέες αυτές ημερομηνίες».

Στην πολυαναμενόμενη παράσταση, που φέρει τον τίτλο «Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις», η Ιταλίδα ηθοποιός διαβάζει επί σκηνής αδημοσίευτα κείμενα και επιστολές της μεγάλης ντίβας της όπερας, Μαρία Κάλλας. 

Οι παραστάσεις που ξεκινούν μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων

Η πρεμιέρα του έργου έγινε το Νοέμβριο του 2019 στο θέατρο Marigny στο Παρίσι και οι παραστάσεις ολοκληρώθηκαν την περασμένη άνοιξη, μετά από μία sold out σεζόν. Το υλικό της αντλείται κυρίως από το ομώνυμο βιβλίο του Τομ Βολφ, σκηνοθέτη της παράστασης και της ταινίας «Maria by Callas», ο οποίος ύστερα από έρευνα συγκέντρωσε πάνω από 350 γράμματα της μεγάλης ντίβας, γραμμένα από την ίδια κατά τη διάρκεια των ετών 1946-1977.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top