Έρχεται «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός» με τον Χάρη Ρώμα

Συμπρωταγωνιστούν η Τάνια Τρύπη και ο Γιώργος Γαλίτης

Χάρης Ρώμας

Μετά τη λήξη της καραντίνας οι συντελεστές της παράστασης «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός», δίνουν ραντεβού με το κοινό στα μέσα Οκτωβρίου στο Alhambra Art Theatre.

«Έλα μία βόλτα» στον Τάκη Ζαχαράτο!

Το έργο είναι βασισμένο στην ομότιτλη ελληνική ταινία στην οποία πρωταγωνιστούν ο Βασίλης Αυλωνίτης, η Γεωργία Βασιλιάδου και ο Νίκος Ρίζος. Τη διασκευή του έργου έχει αναλάβει ο Χάρης Ρώμας με τον οποίο συμπρωταγωνιστούν οι: Τάνια Τρύπη και ο Γιώργος Γαλίτης.

Η Λένα Παπαληγούρα κάνει περιοδεία με την «Κατερίνα»

Υπόθεση έργου

Ένας ευκατάστατος μεσήλικας έμπορος βουτύρου αντιμετωπίζει συχνά τις υποψίες της συζύγου του της  οποίας φροντίζει να κατευνάζει ενοχοποιώντας τον κοντό γαμπρό του Μάχο, τον οποίο η Μαρίνα αντιπαθεί και περιφρονεί. Όταν η ζωηρή και γοητευτική ζωντοχήρα γειτόνισσα Ηρώ παροτρύνει τον Κλέαρχο να της κάνει παρέα στις διακοπές της στα Καμένα Βούρλα, εκείνος προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να τη συνοδεύσει, που δεν θα υποψιάσει όμως τη Μαρίνα. Έτσι, όταν συνειδητοποιεί πως ο γαμπρός του Μάχος, αντιμετωπίζει κάποιο ορθοπεδικό πρόβλημα, τον πείθει να συμβουλευτεί γιατρό ο οποίος θα του συστήσει ιαματικά μπάνια στα Καμένα Βούρλα. Κατόπιν, πείθει τη γυναίκα του πως ο Μάχος θα πάει στα Καμένα Βούρλα με πρόφαση τα ιαματικά μπάνια για να κάνει στην πραγματικότητα διακοπές με κάποια ερωμένη του και προτείνει να πάει και ο ίδιος εκεί για να παρακολουθεί δήθεν το γαμπρό τους.

Στο έργο παίζουν επίσης η  Ευτυχία Φαναριώτη, ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης, η Εύη Κολιούλη, ο Αντώνης Καλομοιράκης και η Μαρία Κοκολάκη. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top