Αναβάλλεται το καλοκαιρινό Plissken Festival 2020

Ορίστηκαν οι νέες ημερομηνίες;

Plissken Festival 2020

Ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει τα πάντα γύρω μας και όπως είναι φυσικό και πολλά Festivals που ήταν προγραμματισμένα για το καλοκαίρι. 
Ένα από αυτά ήταν και το Plissken Festival 2020 το οποίο ήταν να γίνει στις 13 και 14 Ιουνίου. Οι διοργανωτές εξέδωσαν νέα ανακοίνωση στην οποία ανέφεραν:

Έρχεται η πρώτη επιδαύρια παράσταση

«Αντιμετωπίζοντας τις απρόβλεπτες και συνεχείς εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας του Covid-19 και μετά το διάγγελμα του Πρωθυπουργού στις 28 Απριλίου σχετικά με αυτή την πρωτοφανή κατάσταση στην οποία όλοι βρισκόμαστε, είμαστε αναγκασμένοι να μεταθέσουμε σε νέες ημερομηνίες το Plisskën Festival 2020. Πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη απόφαση καθώς ταυτόχρονα βρισκόμαστε σε διαδικασία συνεχούς διερεύνησης νέων πιθανών ημερομηνιών το συντομότερο εφικτό, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Σταμάτησε ο χρόνος: Ένα ζεϊμπέκικο της Ειρήνης Ασημoπούλου

Η υγεία και η ασφάλεια του κοινού, των καλλιτεχνών, των εργαζομένων και των συνεργατών μας, ήταν και θα είναι η βασική μας προτεραιότητα. Από εσάς ζητάμε να σταθείτε δίπλα μας αυτή τη δύσκολη στιγμή και να μεταφέρετε τα εισιτήρια σας στις νέες ημερομηνίες. Δουλεύουμε σκληρά προκειμένου να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί, να βοηθήσουμε τη μουσική σκηνή και όλους τους εμπλεκόμενους κλάδους να επιζήσουν και να ξεπεράσουμε συλλογικά αυτές τις καταλυτικές περιστάσεις.

Τα εισιτήρια για τις 13 + 14 Ιουνίου θα μεταφερθούν αυτομάτως στις νέες ημερομηνίες. Παράλληλα, μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε το πλάνο για τους κατόχους εισιτηρίων που επιθυμούν επιστροφή χρημάτων.

Αυτό το μήνυμα είναι ένα από τα πιο δύσκολα κείμενα που έχει χρειαστεί να γράψουμε, αλλά υποσχόμαστε πως η επανένωση μας θα είναι αξέχαστη! Ευχόμαστε να είστε όλοι ασφαλείς, υγιείς, να νοιάζεστε ο ένας για τον άλλον και να μην ξεχνάτε πως είμαστε μαζί σε όλο αυτό που ζούμε!

Με αγάπη, η ομάδα του Plisskën»
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top