Eπικίνδυνες σχέσεις: Δύο παλιοί εραστές στήνουν το πιο προκλητικό παιχνίδι

Παράταση παραστάσεων μέχρι την Τρίτη 17 Μαρτίου

επικίνδυνες σχέσεις

Η παράσταση «Επικίνδυνες Σχέσεις» που είναι βασισμένη στο ομότιτλο λογοτεχνικό έργο του Λακλό μεταφέρει τον κόσμο του έργου στο γνωστό night club «Hotel Ερμού» (Ερμού 152, Γκάζι), το οποίο φιλοξενεί για πρώτη φορά θεατρική παράσταση στους χώρους του.

«Τζάσμιν», με την Ελένη Ράντου, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή

Το έργο

Δύο παλιοί εραστές, η Μερτέιγ και ο Βαλμόν, στήνουν ένα επικίνδυνο και προκλητικό παιχνίδι. Με έναν διεστραμμένο και απολαυστικό τρόπο, οργανώνουν στρατηγικές αποπλάνησης, μύησης και διαφθοράς των θυμάτων τους. Αυτή την φορά, η Μερτέιγ σχεδιάζει ένα νέο παιχνίδι εκδίκησης και αποπλάνησης και ζητάει τη βοήθεια του Βαλμόν για να το πραγματοποιήσει. Θέλει να εκδικηθεί τον Μπαστίντ, τον άνδρα που κάποτε την εγκατέλειψε και τώρα ετοιμάζεται να παντρευτεί σε λίγους μήνες τη νεαρή Σεσίλ.

Ο Βαλμόν καλείται να αποπλανήσει την Σεσίλ λίγο πριν το γάμο της γελοποιώντας με αυτό τον τρόπο τον Μπαστίντ. Καθώς ο Βαλμόν θεωρεί ένα πολύ εύκολο εγχείρημα την αποπλάνηση της μικρής, αντιπροτείνει ο ίδιος στη Μερτέιγ ένα δικό του σχέδιο: να κατακτήσει την παντρεμένη Τουρβέλ, μια γυναίκα υψηλής ηθικής και μονογαμικής πίστης. Η Μερτέιγ παρόλο που θεωρεί την αποπλάνηση της μάταια και χωρίς πραγματική αξία, δέχεται το στοίχημα: όταν καταφέρει να αποπλανήσει και τις δυο γυναίκες, μόνο τότε θα εκπληρώσει την επιθυμία του Βαλμόν να περάσει μια νύχτα μαζί του. Μετά από πολλές δυσκολίες ο Βαλμόν τα καταφέρνει.

Το Αντιθέατρο της Μαρίας Ξενουδάκη στον Xώρο Τέχνης και Πολιτισμού Pleiades

Όταν όμως η Μερτέιγ αντιλαμβάνεται ότι ο Βαλμόν έχει ερωτευτεί πραγματικά την Τουρβέλ, τυφλώνεται από τη ζήλια και αρνείται να τον αποζημιώσει. Η αντίστροφη μέτρηση στη μοίρα των προσώπων έχει ξεκινήσει.

Η παράσταση, που έκανε πρεμιέρα τον Ιανουάριο και παίζεται κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21:00, παίρνει παράταση έως και την Τρίτη 17 Μαρτίου!
Συντελεστές

«Επικίνδυνες Σχέσεις», του Σοντερλό ντε Λακλό

Σύλληψη - Δραματουργία: Γιώτα Αργυροπούλου, Μιχάλης Κωνσταντάτος
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top