Η Εθνική Λυρική Σκηνή ταξιδεύει στη Σκιάθο

Στις 4, 7 και 8 Μαρτίου

Εθνική Λυρική Σκηνή

Η Εθνική Λυρική Σκηνή ταξιδεύει στις 4, 7 και 8 Μαρτίου στη Σκιάθο για μια σειρά μουσικών εκδηλώσεων και εκπαιδευτικών εργαστηρίων με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΕΛΣ με τον Δήμο Σκιάθου.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει δύο ιδιαίτερες συναυλίες. Ένα γκαλά όπερας στις 7 Μαρτίου με τη συμμετοχή δύο διεθνών καταξιωμένων μονωδών της ΕΛΣ, της υψιφώνου, Έλενας Κελεσίδη και του τενόρου, Δημήτρη Πακσόγλου, με τον Φρίξο Μόρτζο στο πιάνο. Μια συναυλία - αφιέρωμα στον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη στις 4 Μαρτίου με έργα Γιώργου Κουμεντάκη και Κλάουντιο Μοντεβέρντι, με τη μεσόφωνο, Αναστασία Κότσαλη και τον σαξοφωνίστα, Γκουίντο ντε Φλάβιις.

Παράλληλα, οι εκπαιδευτικές και κοινωνικές δράσεις της ΕΛΣ θα δώσουν μια πολύχρωμη διάσταση στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπούρτζι τα πρωινά του Σαββάτου 7 και της Κυριακής 8 Μαρτίου, όπου θα παρουσιαστούν η όπερα, ο χορός και η κλασική μουσική σε τέσσερα επιτυχημένα εκπαιδευτικά εργαστήρια, τα οποία απευθύνονται σε μια μεγάλη ηλικιακή γκάμα, από βρέφη μέχρι ενήλικες 65+.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top