Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού με τη στήριξη της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου

Οι διαδρομές των 5 και 15 χιλιομέτρων διεξάγονται μέσα στο δάσος

Ελπίδα-Αγώνας Βουνού

Ο Σύλλογος Φίλων Αυτιστικού Ατόμου της Μονάδας «ΕΛΠΙΔΑ» , υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Ωραιοκάστρου διοργανώνει, την Κυριακή 5 Απριλίου 2020, τον 8ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Βουνού.

Σκοπός του Αγώνα μας, εκτός από τη χαρά της άθλησης και της συμμετοχής σε μια μαζική αθλητική διοργάνωση, είναι κυρίως η οικονομική υποστήριξη της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου «Ελπίδα» και ταυτόχρονα η ενημέρωση και κινητοποίηση των συνανθρώπων μας απέναντι στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Έτσι αποκτά διπλή διάσταση: Αθλητική και Φιλανθρωπική.

Προσφέρονται 3 επιλογές συμμετοχής:
α. Διαδρομή 1 km
β. Διαδρομή 5+ km
γ. Διαδρομή 15 km

Οι διαδρομές των 5 και 15 χιλιομέτρων διεξάγονται μέσα στο δάσος σε μια πανέμορφη ορεινή διαδρομή με θέα στη Θεσσαλονίκη και στον Θερμαϊκό κόλπο και προσφέρουν στους δρομείς περισσότερα οφέλη από πλευράς εναλλαγής υψομέτρου (υψομετρική διαφορά 500 m). Η διαδρομή του 1 χιλιομέτρου περνάει και μέσα από το κέντρο του Ωραιοκάστρου, προσδίνοντας στην πόλη μας μια ιδιαίτερα γιορτινή ατμόσφαιρα.

Με την εγγραφή, χορηγείται στους συμμετέχοντες:

 Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα

 Επίσημη χρονομέτρηση στα 5km και 15 km

Τροφοδοσία και υποστήριξη

 Ηλεκτρονικό αναμνηστικό δίπλωμα

Μετάλλιο και ελαφρύ γεύμα στον τερματισμό

Όλες οι πληροφορίες για το χρόνο και τον τρόπο εγγραφής και ό,τι άλλο αφορά στον 8ο Αγώνα Βουνού θα ανακοινωθούν στο site: https://autismelpida.gr και στο Facebook: Σύλλογος Φίλων Αυτιστικού Ατόμου ‘Ελπίδα’ και Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου ‘Ελπίδα’
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top