Προτάσεις για την έξοδό σας από το Star

Πού να πάτε μέσα στην εβδομάδα

Το «Έπος της Μαλάμως» του Νίκου Χαρλαύτη ανεβαίνει Τετάρτη με Κυριακή στο Θέατρο Λαμπέτη σε σκηνοθεσία Ελένης Γκασούκα. Στην κωμωδία για την περιπετειώδη ζωή της γυναίκας που ποθούν όλοι οι άντρες, αλλά εκείνη έχει μόνο έναν στο μυαλό της, πρωταγωνιστεί ο Θανάσης Αλευράς. Μεταμορφώνεται κυριολεκτικά σε θηλυκό φωτιά και το κοινό δεν σταματά να γελά. 

Ο Γρηγόρης Βαλτινός συναντά φέτος τον πολυτάλαντο Γιάννη Σαρακατσάνη στη σκηνή του θεάτρου Ιλίσια Βολανάκης με μια αληθινή ιστορία μάθημα ζωής. Στο έργο "Κάθε Τρίτη με τον Μόρι"  που σκηνοθετεί ο Νικορέστης Χανιωτάκης, ένας διάσημος καθηγητής κοινωνιολογίας αφυπνίζει πνευματικά τον μαθητή του. Με όχημα την αγάπη αμφισβητούν τα στερεότυπα και ανακαλύπτουν τις αξίες της ανθρώπινης φύσης.

O σκηνοθέτης του «Lalaland» Ντάμιεν Σαζέλ που σάρωσε τα Όσκαρ ξαναχτυπά. Μας ταξιδεύει στο διάστημα με μια αληθινή συγκινητική ιστορία και ετοιμάζεται για... νέα χρυσά αγαλματίδια. Ήρωας του αυτή τη φορά ο Νιλ Άρμοστρονγκ, ο πρώτος άνθρωπος που πάτησε στο φεγγάρι αφού πρώτα έχασε την 2χρονη κόρη του καρκίνο, πρωταγωνιστής του ο Ράιν Γκόσλινγκ. Μην την χάσετε!

Έρωτα και τρόμο έχει το ψυχολογικό δράμα "Το Κτήνος" που μόλις βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες. Σε μια απομονωμένη νησιώτικη κοινότητα η νεαρή Μολ, παιδί αυστηρής οικογένειας,  ερωτεύεται έναν μυστηριώδη ξένο. Όταν ο τελευταίος θεωρηθεί ύποπτος για δολοφονίες, εκείνη θα τον υπερασπιστεί σθεναρά, θα αρχίσει όμως σταδιακά να αμφιβάλλει όλο και περισσότερο.

Νοσταλγία, συγκίνηση και αισιοδοξία προσφέρει η πρωτότυπη παράσταση "Όνειρα Γλυκά" που παρουσιάζεται στο Γυάλινο θέατρο κάθε Δευτέρα και Τρίτη. Στο έργο μια 30χρονη με τη βοήθεια ζωντανής ορχήστρας ξεδιπλώνει τη ζωή της, ταξιδεύει μπρος πίσω στο χρόνο, με στόχο την αυτογνωσία και την ευτυχία. Την πρωταγωνίστρια ενσαρκώνουν η Σαλίνα Γαβαλά και η Ελπίδα, η οποία εκπλήσσει με τις υποκριτικές και φωνητικές της δυνατότητες.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top