Φοβάμαι τα... πάντα! Συγκλονίζει η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ συνέντευξη της 30χρονης Μαίρης Τσώνη

«Κουράζω όσους είναι δίπλα μου και δύσκολα εμπιστεύομαι» έλεγε η 30χρονη ηθοποιός

Φοβάμαι τα... πάντα! Συγκλονίζει η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ συνέντευξη της 30χρονης Μαίρης Τσώνη

Θλίψη προκάλεσε ο θάνατος της 30χρονης Μαίρης Τσώνη, της ηθοποιού που έγινε γνωστή μέσα από το ρόλο της στον Κυνόδοντα όπου υποδύονταν την μικρότερη κόρη της οικογένειας.

Η ταλαντούχα ηθοποιός στην τελευταία συνέντευξη που είχε δώσει στην έντυπη Lifo το 2009 είχε αναφερθεί στις φοβίες που είχε!

«Είμαι πολύ μοναχική. Πάρα πολύ. Έχω λίγους φίλους. Δεν ήμουν έτσι πιο μικρή, με τα χρόνια το απέκτησα. Θα ήθελα να είμαι πιο αφελής και πιο ανοιχτή, μερικές φορές τις αναπολώ αυτές τις στιγμές.  Με κουράζει που είμαι αρκετά υποχόνδρια. Είμαι φοβικό άτομο, φοβάμαι γενικά, φοβάμαι τα πάντα. Καμιά φορά και τους ανθρώπους. Είναι μεγάλο ελάττωμα αυτό, γι’ αυτό κουράζω όσους είναι δίπλα μου. Παραφοβάμαι, είμαι δύσπιστη, δεν πείθομαι εύκολα και δύσκολα εμπιστεύομαι τους ανθρώπους» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ενώ παράλληλα είχε παραδεχτεί πως αν κάποιος της κάνει το «κλικ» του δίνετε ακραία. Ελάχιστοι ήταν οι άνθρωποι που είχε εμπιστευτεί αλλά όσοι της είχαν βγάλει αυτό το συναίσθημα τους εμπιστευόταν ολοκληρωτικά.

«Όλοι οι άνθρωποι σκηνοθετούμε τις πράξεις μας ούτως ή άλλως, το πώς θα φερθούμε, το πώς θα ντυθούμε, το πώς θα μιλήσουμε. Όλα είναι σκηνοθετημένα. Στην αρχή όταν άκουγα αρνητικά σχόλια για το συγκρότημα με έπαιρνε από κάτω. Σιγά σιγά μαθαίνεις να το διαχειρίζεσαι, αλλά πάντα σε ενοχλεί κάτι κακό. Από όπου κι αν ακούγεται. Είμαι αντίθετη στην κριτική ούτως ή άλλως» ανέφερε σε άλλο κομμάτι της συνέντευξης.

Η 30χρονη ηθοποιός είχε μιλήσει στην έντυπη Lifo και για τις συνήθειες της!

«Είμαι υπερκινητικό άτομο και μου αρέσει όλη την ώρα να ασχολούμαι με κάτι, όταν είμαι σπίτι είμαι σε εγρήγορση ή κάνω βόλτες, όχι αναγκαστικά με παρέα. Αυτή την περίοδο ετοιμάζω ένα σόλο πρότζεκτ, με παλιά μπλουζ κομμάτια, δουλεύω με δυο μουσικούς ένα άλμπουμ που θα βγει το χειμώνα.  Μου αρέσει να περπατάω στο λόφο του Στρέφη, στου Φιλοπάππου, μου αρέσει πάρα πολύ η ανηφόρα της Καλλιδρομίου, όπου έμενα παλιά, έχει κάτι γραφικό. Μου αρέσει το Rebound, παρόλο που δεν είμαι πολύ του καφέ και του έξω. Μου αρέσει η Αθήνα, γι' αυτό έχω επιλέξει να μένω εδώ, ίσως λιγότερο από παλιά. Τελευταία έχει αρχίσει να με κουράζει. Σκέφτομαι να φύγω για Λονδίνο κι ίσως για Αμερική, είναι σχέδια χρόνων. Από πολύ μικρή ήθελα να πάω στη Νέα Υόρκη, έστω για να δω πώς είναι».

Μάλιστα στην ίδια συνέντευξη η Μαίρη Τσώνη αποκάλυψε και το λόγο που δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις.Έχω πρόβλημα με τις συνεντεύξεις γιατί είναι σαν άσκηση εξουσίας, μου θυμίζουν ανάκριση. Δεν το αντέχω, γι' αυτό δεν θέλω να δίνω.

Πηγή: www.lifo.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top