Τσαλιγοπούλου:Δεν με ενδιέφερε καθόλου η προσωπική μου ζωή, αλλά αποκλειστικά η επαγγελματική

"Θέλω να αφήσω κάποια τραγούδια εις τους αιώνες των αιώνων"

Τσαλιγοπούλου:Δεν με ενδιέφερε καθόλου η προσωπική μου ζωή, αλλά αποκλειστικά η επαγγελματική

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου σε πρόσφατη συνέντευξή της μεταξύ άλλων αποκάλυψε για το αν υπήρξαν διαστήματα που παραμέλησε τον εαυτό της, αλλά και για το αν θέλει κάποια από τα τραγούδια της να μείνουν στην ιστορία.

Αρχικά, η τραγουδίστρια δήλωσε: «Δεν με ενδιέφερε καθόλου η προσωπική μου ζωή, αλλά αποκλειστικά η επαγγελματική. Άφησα την Ελένη πίσω μου και κοιτούσα μόνο την Τσαλιγοπούλου. ‘Ηταν η δυσκολότερη περίοδος που πέρασα. Έπαιξε ρόλο και το θάρρος και το θράσος της νιότης μου. Θεωρούσα ότι οι καλύτερες σ��ιγμές ήταν εκείνες που ήμουν πάνω στην σκηνή. Σαφώς είμαι καλύτερη εκεί, απ’ ότι ως γυναίκα, ως σύζυγος και μάνα».

Σε ότι αφορά την δεύτερη ερώτηση, η απάντησή της είναι η εξής: «Αυτό που με απασχολεί είναι ότι θέλω να αφήσω κάποια τραγούδια εις τους αιώνες των αιώνων. Και θέλω να μείνω ως τρόπος στην ιστορία του τραγουδιού. Όπως θυμόμαστε τα τραγούδια της Νίνου, της Γκρέυ, της Αλεξίου, Των μεγάλων ερμηνευτριών. Θα ήθελα να υπάρχει το στίγμα μου».

Στην συνέχεια, η Ελένη Τσαλιγοπούλου σχολίασε το γεγονός ότι παλιότερα στα μπουζούκια σερβιραν φαγητό. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος την ρώτησε: "'Ηταν ωραίο που εσείς ήσασταν στην πίστα και το κοινό σας έβλεπε ενώ έτρωγε μπριζολάκια;

"Καθόλου ωραίο. Αυτό ήταν ασέβεια. Μια κακή συνήθεια των Ελλήνων που νόμιζαν ότι μπορούσαν να τα έχουν όλα. Για χρόνια οι τραγουδιστές χόρευαν στους σκοπούς του κοινού".

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top