Κιμούλης για Μακρυπούλια:«Η Ζέτα δεν χρειάζεται συνήγορο»

Τι λέει για την Κονσίτα;

Κιμούλης για Μακρυπούλια:«Η Ζέτα δεν χρειάζεται συνήγορο»

Ο Γιώργος Κιμούλης έπειτα από αρκετό καιρό αποφάσισε να μιλήσει για την απόφασή του να μην ξαναδουλέψει στην τηλεόραση, για τον ντόρο που δημιουργήθηκε στην Eurovision και τον νικητή-νικήτρια που εμφανίστηκε ως γυναίκα αλλά με μούσι, για τα πυρά που δέχεται η Ζέτα Μακρυπούλια με την οποία θα συνεργαστεί τον χειμώνα στο μιούζικαλ «Ωραία μου Κυρία», αλλά και για τον Αλέξη Τσίπρα.

Όταν ο διακεκριμένος πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης ρωτήθηκε για τον ντόρο που δημιουργήθηκε στην Eurovision και τον νικητή-νικήτρια που εμφανίστηκε ως γυναίκα αλλά με μούσι, εκείνος απάντησε: «Όλο το παιχνίδι στη ζωή μας παίζεται να σεβαστούμε τον άλλον ως άλλον. Ως διαφορετικό. Κι όμως ο άνθρωπος, αν και η αιτία που του γεννά την επιθυμία είναι πάντα η ετερότητα του άλλου, παλεύει μια ζωή να τον κάνει ίδιο με τον εαυτό του. Ανέκαθεν πίστευα, ακόμη και αν δεν το κατόρθωνα να το κάνω πράξη στη ζωή μου, στον απόλυτο σεβασμό της διαφορετικότητας. Κάθε διαφορετική λοιπόν εικόνα είναι ευπρόσδεκτη, αν και δεν θα έλεγα πως είμαι φίλος της προκλητικής επιδειξιομανίας».

Όταν η συζήτηση έρχεται στην Ζέτα Μακρυπούλια και στην ερώτηση για το αν είναι ή δεν είναι ηθοποιός η δημοφιλής παρουσιάστρια, ο Γιώργος Κιμούλης είναι κάθετος, καλούμενος μάλιστα να σχολιάσει τα πυρά που έχει δεχθεί η Μακρυπούλια από γνωστούς ηθοποιούς.

«Δεν ξέρω τι λένε οι συνάδελφοί μου, ούτε ποιοι το λένε. Δεν με ενδιαφέρει. Δεν μου αρέσει ούτε καν σαν ερώτηση. Η παρουσία της στον θεατρικό και τηλεοπτικό χώρο αποδεικνύει μόνη της την αξία της. Δεν έχει, άλλωστε, ανάγκη συνηγόρου. Και εκείνη και οι θεατές που τη βλέπουν ξέρουν καλύτερα. Δεν χρειάζεται τη γνώμη των διαμεσολαβητών», είπε ο ηθοποιός.

Ο ίδιος μίλησε και για την αποχή του από τα τηλεοπτικά πράγματα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όσο έπαιξα στην τηλεόραση, έπαιξα. Πολύ δύσκολα με ξαναβλέπω σε αυτή».

Τέλος, μίλησε για τον Αλέξη Τσίπρα και αν πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι φορέας του νέου και της λύσης στο πρόβλημα που βιώνουμε.

«Και βέβαια το πιστεύω. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας είναι η μοναδική μας ελπίδα. Πρώτη φορά σε αυτή τη χώρα αριστερή παράταξη κατόρθωσε να κερδίσει εκλογές. Από κει και πέρα κανείς δεν θεω��ούσε ούτε θεωρεί ότι τα πράγματα θα αλλάξουν από μόνα τους. Πιστεύω πως ο αγώνας για την ανατροπή τώρα αρχίζει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top