«Φως στην Άλωση και το Μέλλον της Πόλης»

Με αφορμή την επέτειο της Άλωσης της ��ωνσταντινούπολης

Eκδήλωση με τίτλο «Φως στην Άλωση και το Μέλλον της Πόλης» διοργανώνεται απόψε, στις 20:00, στο Polis Art Cafe, στην οδό Πεσμαζόγλου 5, με αφορμή την επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης.

Για το ιστορικό κομμάτι της εκδήλωσης θα μιλήσει, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Τάσος Κοντογιαννίδης. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Διευθύντρια της Ποντιακής Γνώμης και υπεύθυνη εκδόσεων του εκδοτικού οίκου Ινφογνώμων, Χριστίνα Χαφουσίδου.

Επίσης, θα προβληθεί δεκάλεπτο βίντεο για την Πόλη των Πόλεων και θα απευθύνουν χαιρετισμό εκπρόσωποι Ομοσπονδιών και Συλλόγων που υποστηρίζουν την εκδήλωση. Μάλιστα, η βραδιά θα κλείσει με τη βυζαντινή χορωδία του Πρωτοψάλτη, Γεωργίου Κακουλίδη.

Την εκδήλωση υποστηρίζουν η Οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινουπολιτών (ΟΙ.ΟΜ.ΚΩ.), o Σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών, η Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος (ΟΠΣΕ) και ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Νοτίου Ελλάδος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top