Λιποθύμησαν οι θεατές σε θεατρική παράσταση του Λονδίνου!

Δεν άντεξαν τις ρεαλιστικές εικόνες

Λιποθύμησαν οι θεατές σε θεατρική παράσταση του Λονδίνου!

Ο ένας μετά τον άλλον κατέρρεαν οι θεατές που αποφάσισαν να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση «Τίτος Ανδρόνικος» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, στο Λονδίνο.

Η εν λόγω παράσταση είναι ρεαλιστική, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες με αποτέλεσμα πολλοί να χάσουν τις αισθήσεις τους.

α1.jpg

Η σκηνή που έκανε πολλούς να καταρρεύσουν ήταν όταν μια από τις πρωταγωνίστριες βγήκε στην σκηνή γεμάτη αίματα αφού είχε υποστεί βιασμό, ενώ στη συνέχεια της είχαν κόψει την γλώσσα και τα χέρια.

α2.jpg

Μέσα σε λίγα λεπτά θεατές άρχισαν να τρέχουν προς την έξοδο για να πάρουν αέρα. Το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί και στην πρόβα τζενεράλε που ήταν ανοικτή για το κοινό την περασμένη εβδομάδα λιποθύμησαν άλλοι 5 θεατές.

α5.jpg

Και το βασανιστήριο για τους θεατές συνεχίστηκε αφού είδαν λαιμούς και χέρια να κόβονται και μια γυναίκα να βιάζεται και στην συνέχεια να την σφάζουν επί σκηνής.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι παραγωγοί της παράστασης είχαν προειδοποιήσει ότι η παράσταση θα είναι πολύ…. ρεαλιστική!

Η υπόθεση του έργου

Ο στρατηγός Τίτος Ανδρόνικος επιστρέφει θριαμβευτής στη Ρώμη, μετά την εκστρατεία του ενάντια στους Γότθους. Ανάμεσα στα λάφυρά του είναι και η βασίλισσα των ηττημένων, Ταμόρα.

Όταν ο Τίτος αποφασίζει να θυσιάσει έναν από τους γιους της για να εκδικηθεί το θάνατο των δικών του παιδιών, ένας ατέλειωτος κύκλος βίας παίρνει φωτιά. Η δίψα για εκδίκηση και η διαστροφή της εξουσίας ενεργοποιούν τα πιο ακραία ανθρώπινα ένστικτα, χωρίς καμία αναστολή. Η ανθρώπινη σκληρότητα δεν γνωρίζει κανένα όριο.


Πρόκειται για έργο της νεανικής περιόδου του Σαίξπηρ. Ο «Τίτος Ανδρόνικος» έχει χαρακτηριστεί ως το πιο χαρακτηριστικό δείγμα της «τραγωδίας της εκδίκησης». Συνεχής ένταση και δυνατές εικόνες διαμορφώνουν ένα καθηλωτικό σκηνικό ��αιχνίδι και συνθέτουν μια διαχρονική μελέτη για τον φαύλο κύκλο του αίματος και της τυφλής εκδίκησης, με φόντο την εξουσία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top