«Οι Δαιμονισμένοι»: Για 4 ακόμα παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή

Μέχρι την Κυριακή 13 Απριλίου

​Για τέσσερις κόμη παραστάσεις θα παρουσιάζεται η πετυχημένη θεατρική π��ρουσίαση του αριστουργήματος του Φ. Μ. Ντοστογιέφσκι "Οι Δαιμονισμένοι".

Μια παράσταση που έγινε δεκτή με κολακευτικά σχόλια από κοινό και κριτικούς.

Υμνήθηκε για την «νεωτερίστικη σκηνοθετική ανάγνωση», τις «θαυμαστές ερμηνείες των ηθοποιών», «ενός καλογυμνασμένου δωδεκαμελούς συνόλου», για «την λιτή αλλά εμπνευσμένη εικαστική αντιμετώπιση», την «ατμοσφαιρική μουσική», τους «υποβλητικούς φωτισμούς».

Ένα πολιτικό θρίλερ, μια προσέγγιση στην εποχή που "ο Θεός πέθανε" και το σύστημα πολιτικών αξιών άρχισε να δείχνει τα σημεία παρακμής του. Όταν οργανώθηκαν οι πρώτες τρομοκρατικές οργανώσεις. Όταν η νεολαία πάλευε ανάμεσα στον παλιό διεφθαρμένο κόσμο και τον ριζοσπαστισμό των νέων ιδεών.

Τώρα που ζούμε την απ��λυτη πτώση αυτού του συστήματος και είναι ολοφάνερη η σήψη, μήπως είναι περισσότερο από ποτέ χρήσιμο να αναγνωρίσουμε τις αιτίες που τη γέννησαν;

Λίγα λόγια για το έργο
Σε μια μικρή πόλη, μια παρέα νεαρών ανδρών συγκεντρώνεται γύρω από τον διανοούμενο πρώην δάσκαλό της κι ονειρεύεται ν’ αλλάξει τον κόσμο. Μόνο η καταστροφή του παλιού κόσμου, του βουτηγμένου στη διαφθορά και την ακολασία, μπορεί να σημάνει μια ελπίδα για την αποπροσανατολισμένη τους γενιά. Με τη συμβολή ενός «Σωτήρα», η αγωνιστική ορμή της ομάδας θα παρασύρει στην καταστροφή όσους αθώους γρήγορα πίστεψαν στο όραμα μιας καλύτερης ζωής. Δώδεκα άνθρωποι παλεύουν για την εξουσία αλλά και τη σωτηρία του μυαλού τους. Όταν τα αισθήματα χαθούν κι η απελπισία επικρατήσει, τα όπλα θα δώσουν τη λύση.

Ο Φιοντόρ Μ. Ντοστογιέφσκι, το 1872, ως ευαίσθητος παρατηρητής και μετέχων στις ιδέες του ένοπλου πολιτικού αγώνα που τότε ανθούν και εκφράζονται από τις τρομοκρατικές ενέργειες κάποιων μικρών ομάδων, γράφει το πολιτικό μυθιστόρημα «Οι Δαιμονισμένοι».

Ημέρες και Ώρες Παραστάσεων:
Σάββατο στις 9.00 μ.μ.
Κυριακή στις 6. 30 μ.μ.

Μέχρι τις 13 Απριλίου

Τιμές εισιτηρίων
Σάββατο: 20 ευρώ και 10 ευρώ (για ανέργους, για φοιτητές, νεανικό έως 18 ετών και άνω των 65 ετών)

Κυριακή: 15 ευρώ και 10 ευρώ (για ανέργους, για φοιτητές, νεανικό έως 18 ετών και άνω των 65 ετών).

Διάρκεια παράστασης
160 λεπτά περίπου.

Ωράριο ταμείου
Δευτέρα - Κυριακή 11.00π.μ. – 22.00μ.μ.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top