Έκθεση αφιερωμένη στα παιδιά των Χωριών SOS

Σήμερα τα εγκαίνια!

Η M art Manolioudakis και 53 νέοι έλληνες καλλιτέχνες πιστεύουν ότι η τέχνη μπορεί να κάνει τη διαφορά και το αποδεικνύουν με μια ενδιαφέρουσα συνεργασία στα πλαίσια του 10ου Bazart 2012 – 2013.

Όλοι οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν στο Bazart, δημιούργησαν έργα εμπνευσμένοι από τις δράσεις των χορηγών της εκδήλωσης με σκοπό να ενισχύσουν το έργο των Παιδικών Χωριών SOS.

Και οι 53 καλλιτέχνες δώρισαν τα έργα τους στα Παιδικά Χωριά SOS, προκειμένου όλα τα έσοδα από την πώλησή τους να υποστηρίξουν το έργο τους, για τα παιδιά.

H M art Manolioudakis με την σειρά τη, οργανώνει αφιλοκερδώς την παρουσίαση των έργων στον χώρο τέχνης M art Space στις 13 Φεβρουαρίου του 2013 στις 20:30.

Τα έργα που θα εκτεθούν και που βρίσκονται ήδη online στο e shop των Παιδικών Χωριών SOS θα διατεθούν σε τιμές, πολύ χαμηλότερες της πραγματικής τους αξίας με στόχο να πουληθούν όλα.

Επισκεφθείτε λοιπόν τον χώρο τέχνης M art Space στις 13 Φεβρουαρίου του 2013 στις 20:30, ή και το e shop των Παιδικών Χωριών SOS, προκειμένου, όχι μόνο να αποκτήσετε ένα από τα έργα τέχνης σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή, αλλά και να ενισχύσετε το έργο των Χωριών που αξίζουν με το παραπάνω την στήριξή μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top