Γ. Κιμούλης: «Οι δυνατές σχέσεις αντέχουν και έξω από ένα δωμάτιο»

Ο γνωστός ηθοποιός μιλάει για τη τη Δ. Ματσούκα, τις σχέσεις και το lifestyle

Γ. Κιμούλης:  «Οι δυνατές σχέσεις αντέχουν και έξω από ένα δωμάτιο»

«Δεν κλείνεις την πόρτα στο Lifestyle. Το ένα πόδι το έχεις στον κοσμικό βίο και το άλλο στο μοναχικό, αλλά μπορείς να μην ρίχνεις λάδι στη φωτιά» δήλωσε ο Γιώργος Κιμούλης σε συνέντευξή του όπου μίλησε για το ρόλο του στο έργο «Συνέντευξη» και όχι μόνο.

Ο γνωστός ηθοποιός όταν βλέπει τη ζωή του στα εξώφυλλα των περιοδικών πλέον δεν εκνευρίζεται. «Κάποια πράγματα με στεναχωρούν, αλλά μέχρι εκεί, δεν μπαίνω περισσότερο. Ο χώρος των φημών δεν έχει καμία σχέση με εμένα. Δεν μπορώ να μπω σε μια κίνηση διαψεύσεων και επιβεβαιώσεων», λέει χαρακτηριστικά.

Στο έργο των Ολλανδών Τεντόρ Χόφμαν και Τεό βαν Γγκογκ "Συνέντευξη" πρωταγωνιστεί μαζί με την Δήμητρα Ματσούκα.

«Την θεωρώ ένα από τα πιο ταλαντούχα πλάσματα και πιστεύω ότι της αξίζει να κάνει σπουδαία πράγματα στο θέατρο. Το να κατορθώσουμε κάποια στιγμή να κάνουμε πράξη τα όνειρά μας, πέρα από την τρομερή προσπάθεια που πρέπει να κάνει ο καθένας με τον εαυτό του, χρειάζεται τη στήριξη και άλλων παραγόντων. Είναι σπουδαίο ταλέντο».

Όσο για τις σχέσεις; Ο γνωστός ηθοποιός πιστεύει πως «αν μια σχέση αντέχει εξαρτάται από πολλά. Όσο πιο δυνατή είναι μια σχέση μέσα σε ένα δωμάτιο, τόσο πιο πολύ αντέχει στον έξω χώρο από το δωμάτιο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top