Μουζουράκης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα του

Η γνωριμία, ο γάμος με τη Μαριλού Κόζαρη και η κόρη τους

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη για τη ζωή του έδωσε ο Πάνος Μουζουράκης και μίλησε πρώτη φορά για τις σημαντικές στιγμές στη ζωή του.

Ο καλλιτέχνης, μάλιστα, αναφέρθηκε και στον θάνατο του πατέρα του. «Νομίζω πως μας προετοίμασε ο μπαμπάς μου για τον θάνατο του. Δρομολογήθηκαν όλα από τον Θεό, από το σύμπαν, με ένα περίεργο τρόπο. Το 2015 που είχα κάνει την ταινία Amore Mio, επειδή είχα και τις ανησυχίες να φύγω ή να μη φύγω για την Αμερική, είχα ρωτήσει τον σκηνοθέτη που είχε πάει στην Αμερική και μου είπε «να φύγεις, να ρίξεις μαύρη πέτρα και ούτε για την κηδεία του πατέρα σου μη γυρίσεις».

Χρησιμοποίησε δηλαδή ένα σχήμα λόγου, το οποίο, όμως, ήταν πολύ βαρύ για έναν τόσο γλυκό άνθρωπο, οπότε μου έκανε εντύπωση και μου έμεινε αυτό», είπε στην εκπομπή Τετ α τετ με τον Τάσο Τρύφωνος.

«Φτάνουμε στην φάση που έχει εγκριθεί η πράσινη κάρτα, έχω κάνει τα γυρίσματα για το Mama Mia και είμαι έτοιμος να φύγω για να ξεκινήσω την περιπέτεια μου στην Αμερική. Μπαίνω στο αεροπλάνο, το οποίο είχε ανταπόκριση στην Κωνσταντινούπολη με μια ώρα διαφορά. Την ώρα που φτάνω και τρέχω να προλάβω την ανταπόκριση, φτάνω στην είσοδο και πριν μπω μέσα στο αεροπλάνο μού λένε «έκλεισε».

Τότε με πήρε ο αδελφός μου τηλέφωνο και μου είπε «Πάνο, γύρνα πίσω γιατί ο μπαμπάς δεν είναι καλά». Εκείνη την ώρα μού σκάει αυτό που είχε πει ο Χρήστος Δήμας, ο σκηνοθέτης, δεν το σκέφτομαι δεύτερη φορά και αλλάζω το εισιτήριο μου».

«Την ώρα που καθόμουν στο αεροδρόμιο με παίρνει τηλέφωνο ο πατέρας Αντώνιος, που ήταν η πρώτη φορά που με πήρε αυτοπροσώπως, του είπα τι συνέβαινε και με καθησύχασε πάρα πολύ όμορφα με την κουβέντα του».

«Ξαναγύρισα, λοιπόν, πίσω και, ενώ ήταν να «φύγει» ο μπαμπάς μου, ήταν σαν να περίμενε. Εκεί στο αεροδρόμιο έκατσα και έγραψα το πρώτο κουπλέ από το τραγούδι «Κοίτα μπαμπά» περιμένοντας την πτήση. Ένα τραγούδι που αισθάνομαι ότι ο μπαμπάς μου μού το χάρισε» πρόσθεσε, ακόμα, ο Πάνος Μουζουράκης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Μουζουράκης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα του

Μουζουράκης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα του

Ο Πάνος Μουζουράκης με τον πατέρα του / Φωτογραφίες από το video clip για το τραγούδι του πατέρα του 

«Αυτό το τραγούδι ήταν μέρος της κάθαρσης και του να προχωρήσω παραπέρα, παρακάτω. Βέβαια, ήταν και ωραίο ότι μπόρεσα και τον είδα. Τον αποχαιρέτησα, μας αποχαιρέτησε και πιάσαμε όλη η οικογένεια μαζί τα χέρα μας».

Πάνος Μουζουράκης: Η γνωριμία με τη Μαριλού Κόζαρη, ο γάμος και η γέννηση της κόρης τους

Για πρώτη φορά μίλησε με τόσες λεπτομέρειες για τη σχέση του με τη γυναίκα του. 

«Έμπαινα πάντα με μεγάλη φόρα στον έρωτα. Πάντα εξιδανίκευα το πρόσωπο, αλλά οκ ήμουν και λίγο μαϊμού, από κλαδί σε κλαδί, δεν άφηνα το κλαδί αν δεν είχα πιάσει το επόμενο για να φύγω. Όταν αποφάσισα να αφήσω τα κλαδιά και να είμαι επιτέλους ελεύθερος – ήμουν από τα 20 μέχρι τα 43 μου μόνιμα σε μια σχέση – καρφώθηκα σε ένα δέντρο. Έπεσα στα δεσμά του γάμου, τα οποία είναι πάρα πολύ όμορφα.

Πάνος Μουζουράκης: Αποκάλυψε το φύλο του δεύτερου παιδιού του

Λένε ότι οι γυναίκες μας κάνουν ό,τι θέλουν… και έχουν δίκιο. Έμενα η γυναίκα μου με έκανε ευτυχισμένο. Οι γυναίκες μας κάνουν ό,τι θέλουν, εμένα με έκανε ευτυχισμένο».

Μουζουράκης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα του

Το ζευγάρι πόζαρε αγκαλιασμένο στους φωτογράφους./ Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Η γνωριμία με τη Μαριλού Κόζαρη

«Έφυγα από το σπίτι στα 17, ψάχνοντας την ελευθερία μου, όταν παντρεύτηκα, κατάλαβα ότι την ελευθερία μου την έψαχνα μέσα στην ασφάλεια του γάμου. Μια… φίλη μου είπε έλα το βράδυ από εδώ, θα είμαστε με ένα πολύ ιδιαίτερο πλάσμα και πήγα και τη γνώρισα. Πριν γνωριστούμε δεν είχε έρθει ποτέ σε συναυλία μου.

Εκείνη τη μέρα δεν έβγαζε τίποτα νόημα από όσα έλεγα, και η Μαριλού μου έλεγε ότι γενικά είναι πολύ αποστομωτική στις απαντήσεις της αλλά μαζί μου δεν μπόρεσε να είναι. Αυτό συνεχίστηκε και τις επόμενες ημέρες. Μετά άφησε μήνυμα στον τηλεφωνητή μου, χωρίς να το ξέρει, όπου είχε μια συνομιλία με μια φίλη της στον δρόμο. Μου έστειλε μετά μήνυμα «ωχ, κατά λάθος» συμπλήρωσε ο καλλιτέχνης.

«Κάποια στιγμή, το μέσα μου ένιωσε ότι μου άξιζε ένα υπέροχο αγγελούδι σαν την Μαριλού και τη φανέρωσε μπροστά μου. Στον μήνα πάνω της σχέσης είχε πάει ένα ταξίδι στην Αμερική και εγώ αποφάσισα να βγάλω εισιτήρια και να πάω εκεί να της κάνω έκπληξη. Μετά τη γέννηση της κόρης μου άλλαξαν οι προτεραιότητες. Σε πολλούς τομείς έχω ηρεμήσει και από το γεγονός ότι… μπήκε το νερό στο αυλάκι. Έκλεισε ένας κύκλος ημιεργένικης ζωής μέσα σε σχέσεις. Ήταν καιρός να κλείσει» ανέφερε επίσης ο Πάνος Μουζουράκης.

Η γέννηση της κόρης του και ο γάμος στην Αίγινα

«Πάντα τα πήγαινα φανταστικά με τα μικρά παιδιά. Ήμουν μέσα στο τοκετό. Πήγα τουαλέτα πριν, δυο φορές, οπότε αν ήταν να χε@@@, το έκανα ήδη. Η κόρη μας είναι 16 μηνών. Όταν την έχω αγκαλιά σκέφτομαι τον πατέρα μου όταν με είχε αγκαλιά, τις ελπίδες που μπορεί να είχε για μένα. Μου ξυπνάνε μνήμες που αποκλείεται να τις θυμάμαι, μου ξυπνάνε διάφορες αισθήσεις. Υπάρχει μια ανησυχία για το τώρα τι κάνουμε, πώς θα του δώσουμε τα κατάλληλα εφόδια για να μεγαλώσει ως ένας ωραίος και ελεύθερος άνθρωπος. Θα θέλαμε να μεγαλώσουμε την οικογένεια μας».

Μουζουράκης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα του

Μαριλού Κόζαρη - Πάνος Μουζουράκης την ημέρα του γάμου τους /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Στην αρχή όταν γεννήθηκε παραήταν μεγάλο το συγκινησιακό φορτίο για να μπορέσω να το βάλω κάτω σε στίχους. Προσπάθησα, αλλά ήταν από εκείνες τις στιγμές που και η έμπνευση σου έλεγε, εντάξει σταμάτα να το απολαύσεις και να το χαρείς. Νομίζω ότι θα έρθει η στιγμή που θα γράψω τραγούδι για την κόρη μου».

«Επειδή είμαι και εγώ τραβάτε με κι ας κλαίω, δεν είναι ότι οι δημοσιογράφοι μου χάλασαν την μέρα εκείνη, γιατί είχα ξεκαθαρίσει τη θέση μου πριν με το βιντεάκι που έκανα. Οπότε καλοδεχούμενο το τηλεοπτικό πανηγύρι. Ο γάμος σαν γάμος γίνεται πρωτίστως για το κορίτσι, γιατί το κορίτσι είναι που ντύνεται πριγκίπισσα εκείνη την μέρα, τα φώτα είναι πάνω της. Ήταν και έγκυος. Ήμουν πολύ χαρούμενος που έγινε στην Αίγινα, γιατί αγαπώ πολύ αυτό το νησί, σε αυτό το υπέροχο εκκλησάκι. Έγινε με ανθρώπους που αγαπάω και ήταν όλοι τους εκεί. Πέρασα υπέροχα.

Ζητάω συγγνώμη από όσους δεν κάλεσα. Το ποίημα που έκανα ήθελα να το βγάλω από μέσα μου» κατέληξε ο Πάνος Μουζουράκης.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top