«Η Βάσω Μαζωνάκη άφησε χρέη στην επιχείρηση φεύγοντας»

Οσα δήλωσε πρώην συνεργάτιδά της για την αντιδικία μεταξύ τους

Όσα είπε πρώην συνεργάτιδα της Βάσως Μαζωνάκη για την αντιδικία μεταξύ τους σχετικά με επιχείρηση που είχαν στήσει μαζί- βίντεο Το Πρωινό

Μετά από όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για την αντιδικία που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Γιώργου Μαζωνάκη και της αδελφής του, Βάσως, σχετικά με την περιουσία του τραγουδιστή, πρώην συνεργάτιδά της μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την αντιδικία που είχαν οι δύο γυναίκες και τα χρέη που καταγγέλλει ότι άφησε η αδελφή του τραγουδιστή σε επιχείρηση που είχαν στήσει μαζί.

Γιώργος Μαζωνάκης: Η απάντηση της αδελφής του για τη δικαστική διαμάχη

«Είχαμε μια αντιδικία που δεν τελέσθηκε δικαστικώς. Αποχώρησε ουσιαστικά από τη διεκδίκηση, γιατί αποδείχθηκε ότι δεν ίσχυαν αυτά που είχε αναφέρει. Συντελέσαμε σε μια κοινή επιχείρηση, αποφάσισε να φύγει “κρεμώντας” εμένα και την επιχείρηση αυτή. Απαίτησε να πάρει τα λεφτά, τα οποία δεν μπορούσαν να επιστραφούν γιατί ήταν σε λειτουργία η επιχείρηση.

Άφησε χρέη στην επιχείρηση φεύγοντας και όταν τέθηκε θέμα από εμένα για την εκκαθάριση, το τι δόθηκαν, το τι έξοδα υπάρχουν και το τι θα πρέπει να δώσει, τελικά αποχώρησε γιατί δε συνέφερε να δώσει τα λεφτά αυτά που υποτίθεται υπήρχαν σαν έξοδα», αποκάλυψε πρώην συνεργάτιδα της Βάσως Μαζωνάκη στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Βάσω και Γιώργος Μαζωνάκης, το 2010/ NDP

Βάσω και Γιώργος Μαζωνάκης, το 2010/ NDP

Στη συνέχεια ανέφερε πως η αδελφή του τραγουδιστή πήγε να διεκδικήσει αυτά τα χρήματα, λέγοντας πως «μου τα δάνεισε, όχι ότι στήσαμε μια επιχείρηση. Εγώ απέδειξα ότι στήσαμε μια επιχείρηση. Δυστυχώς, χάθηκαν χρόνια φιλίας. Το ξέρουμε χρόνια ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι έχουν προβλήματα. Για εσάς έσκασε τώρα, εμείς το ξέραμε. Το γεγονός αυτό δεν έχει συμβεί τώρα, αλλά 2-3 χρόνια πίσω. Αυτοί οι άνθρωποι αγαπιούνται πάρα πολύ και θα τα βρούνε».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top