Γιώργος Μαζωνάκης: Στα δικαστήρια με στενό συγγενή για την περιουσία του

Έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα - Η ανακοίνωση του δικηγόρου του

Δείτε το ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day

Σε δικαστικές περιπέτειες προκειμένου να προστατεύσει την περιουσία του έχει μπει ο Γιώργος Μαζωνάκης

Γιώργος Μαζωνάκης: Τρόμος για τον τραγουδιστή -Κλέφτες μπήκαν στο σπίτι του

Όπως έγινε γνωστό από το γραφείο του ποινικολόγου Θεόδωρου Μαντά, ο τραγουδιστής βρίσκεται σε «μείζονα αντιδικία», ενώ ήδη κατατέθηκε κι εκδικάστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο του Πειραιά αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι από τα πρώτα ονόματα του λαϊκού πενταγράμμου για πάνω από τρεις δεκαετίες!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι από τα πρώτα ονόματα του λαϊκού πενταγράμμου για πάνω από τρεις δεκαετίες! /Φωτογραφία Instagram

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αντιδικία είναι ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και πρόσωπο από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον.

Μέχρι αυτήν τη στιγμή δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την υπόθεση, που όπως διαφαίνεται από την ανακοίνωση του ποινικολόγου αναμένεται να είναι μακρά και πολυεπίπεδη σε ό,τι αφορά τη δικαιοσύνη

Δημήτρης Μακρυνιώτης: «Με τον Γιώργο Μαζωνάκη είμαστε οικογένεια!»

Μαζωνάκης: Η ηλικία, η τούρτα γενεθλίων & το υπέροχο σαλόνι του σπιτιού του

Γιώργος Μαζωνάκης: Η ανακοίνωση του ποινικολόγου: 

«Η Δικηγορική Εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΟΣ Π. ΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή κ. Γεωργίου Μαζωνάκη σε μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής.

Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο! Σήμερα έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top