Γιώργος Μαζωνάκης: Η απάντηση της αδελφής του για τη δικαστική διαμάχη

Στα δικαστήρια με τη Βάσω Μαζωνάκη για την περιουσία ο τραγουδιστής

Γιώργος Μαζωνάκης: Η απάντηση της αδελφής του, Βάσως, στα ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος της/ βίντεο Happy Day

Δικαστική διαμάχη έχει «ξεσπάσει» ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και την αδελφή του κι άλλοτε πολύ στενή συνεργάτη του, Βάσω Μαζωνάκη.

Χθες, έγινε γνωστό πως ο τραγουδιστής βρίσκεται σε «μείζονα αντιδικία» με συγγενικό του πρόσωπο, ενώ ήδη κατατέθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο του Πειραιά αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να προφυλάξει την περιουσία του. 

Γιώργος Μαζωνάκης: Στα δικαστήρια με στενό συγγενή για την περιουσία του

Σήμερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στο Happy Day για την υπόθεση, λέγοντας πως επικοινώνησε με τον δικηγόρο του τραγουδιστή, Θεόδωρο Μαντά, αλλά και με την πλευρά της Βάσως Μαζωνάκη. 

Γιώργος και Βάσω Μαζωνάκη: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση τους στο Κατράκειο, τον Ιούλιο του 2020/ NDP

Γιώργος και Βάσω Μαζωνάκη: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση τους στο Κατράκειο, τον Ιούλιο του 2020/ NDP

«Αυτή τη στιγμή η πρόθεση και του Γιώργου και του ίδιου του κυρίου Μαντά είναι να μην τροφοδοτήσουν περαιτέρω την όποια δημοσιότητα γι’ αυτή την υπόθεση. Δεν είναι πρόθεση του Γιώργου να ξεκατινιαστεί με την αδερφή του, ούτε στις δικαστικές αίθουσες ούτε στα τηλεοπτικά πάνελ. Τους ενδιαφέρει να βρεθεί μια εξωδικαστική λύση, να μη φτάσουν στα δικαστήρια», αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Γιώργος Μαζωνάκης: «Είχε πρόσβαση στον λογαριασμό του. Έλειπαν λεφτά... »

Όσον για την πλευρά της αδελφής του τραγουδιστή, η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε: «Η πλευρά της Βάσως Μαζωνάκη, μέσω του δικηγόρου της, Θεολόγου Ζησίμου, λέει ότι είναι εν αναμονή. Κατατέθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα, θα εκδικαστούν και από εκεί και πέρα θα χαράξουν την όποια υπερασπιστική γραμμή. Δεν είναι όμως και αυτοί διατεθειμένοι κατευθείαν να σηκώσουν το γάντι… Δεν λένε ούτε κάτι υπέρ, ούτε εναντίον, είναι σε στάση αναμονής».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top