Γιώργος Μαζωνάκης: «Είχε πρόσβαση στον λογαριασμό του. Έλειπαν λεφτά... »

Μαρτυρία για τη σχέση του τραγουδιστή με το συγγενικό πρόσωπο

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή του ΑΝΤ1

Ντόρος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες για τη δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη με πολύ στενό του συγγενικό πρόσωπο.

Άνθρωπος από το στενό του περιβάλλον μίλησε στην εκπομπή Το Πρωινό για τη δικαστική διαμάχη του δημοφιλούς τραγουδιστή με το οικείο του πρόσωπο για τα περιουσιακά του στοιχεία. 

Γιώργος Μαζωνάκης: Στα δικαστήρια με στενό συγγενή για την περιουσία του

Σύμφωνα με τη μαρτυρία στον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε τσακωθεί και στο παρελθόν μαζί του για τα οικονομικά θέματα.

«Και στο παρελθόν είχαν μαλώσει για οικονομικά θέματα. Είχανε κατά το παρελθόν απομακρυνθεί, πάλι για τα θέματα τα οικονομικά. Από το 2015», ανέφερε το συγκεκριμένο πρόσωπο στον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο. 

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει συζητηθεί πολλές φορές για τις στιλιστικές του επιλογές

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει συζητηθεί πολλές φορές για τις στιλιστικές του επιλογές /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Είχε δώσει δείγματα ότι δεν ήταν το καλύτερο παιδί. Δημιουργούσε προβλήματα στον Γιώργο. Υπήρχαν πολύ σοβαρά θέματα μεταξύ τους, οικονομικής φύσεως» τόνισε στη συνέχεια. «Είχε πρόσβαση στους λογαριασμούς του. Όπως και την πρώτη φορά είχε πρόσβαση στους λογαριασμούς του. Λείπανε, την πρώτη φορά, λείπανε λεφτά», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο τραγουδιστής έχει αγοράσει ένα σπίτι στην Κρήτη, ένα παλιό ελαιοτριβείο που το έχει μεταμορφώσει σε μια πολυτελή κατοικία, ενώ του ανήκει κι ένα νεοκλασικό κτίριο στο Κολωνάκι. Η μεζονέτα που μένει στη Βούλα, δεν είναι ιδιοκτησίας του.

Λιάγκας για Μαζωνάκη: «Χθες πραγματικά έπεσα από τα σύννεφα!»

Στο θέμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας. Όπως είπε ο παρουσιαστής, πιστεύει ότι: «Το πρώτο πράγμα που γκρεμίστηκε στο μυαλό του Γιώργου Μαζωνάκη είναι η αποδόμηση αυτής της σχέσης». 

Μαζωνάκης: Η ηλικία, η τούρτα γενεθλίων & το υπέροχο σαλόνι του σπιτιού του

Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά: «Ρώτησα και μου είπαν ποιος είναι ο άνθρωπος αυτός. Οι σχέσεις των ανθρώπων είναι αυτές που πληγώνουν περισσότερο. Μιλάμε για μια σχέση πάρα πολύ στενή, παθολογικής αγάπης, αλληλεξάρτησης. Ήξερε τα πάντα ο ένας για τον άλλον. Ήταν σαν μια γροθιά. Εγώ που κοροϊδεύω αυτούς που λένε “πέφτω από τα σύννεφα”, εγώ όντως χθες πραγματικά έπεσα από τα σύννεφα στο άκουσμα της είδησης και στην πληροφόρηση όταν ρώτησα κι έμαθα ποιος είναι

Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στη φιλική του σχέση με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στη φιλική του σχέση με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Γιατί τους έχω ζήσει πάρα πολλές ώρες μαζί και μου κάνει τεράστια κατάπληξη αν όλα αυτά τελικά επαληθευτούν. Νομίζω το πρώτο πράγμα που γκρεμίστηκε στο μυαλό του Γιώργου Μαζωνάκη είναι η αποδόμηση αυτής της σχέσης».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top