Δέσποινα Μοιραράκη: Η καταγγελία για πρώην συνεργάτη της

«Αυτό που κάνει δεν είναι σωστό, πονάει η ψυχή μου»

Δείτε όσα είπε η Δέσποινα Μοιραράκη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ

Συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά παραχώρησε η Δέσποινα Μοιραράκη.  

Δέσποινα Μοιραράκη: Τα αντικείμενα που... ζηλεύει στο Cash or Trash!

Η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια, μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συνέχεια του Cash or Trash, την προσωπική της ζωή, αλλά και τη συμπεριφορά πρώην συνεργάτη της που τη στεναχώρησε.

Η Δέσποινα Μοιραράκη «σκίζει» παρουσιάζοντας το Cash or Trash καθημερινά στο Star!

Η Δέσποινα Μοιραράκη «σκίζει» παρουσιάζοντας το Cash or Trash καθημερινά στο Star!

«Στο Cash or Trash θα αλλάξουμε αγοραστές, αλλά δε θα αλλάξουμε εκτιμητή και παρουσιάστρια», δήλωσε αρχικά με χιούμορ για την επιτυχημένη εκπομπή του Star. «Ο κύριος Καράμπελας θα αποχωρήσει γιατί έληξε η σύμβαση του, επιλέξαμε να μετακομίσουμε τα γυρίσματα σε άλλο χώρο», πρόσθεσε. 

Δέσποινα Μοιραράκη: «Τα παιδιά μου θέλουν να ξαναφτιάξω τη ζωή μου»

«Η ανανέωσή μου οφείλεται στην πολλή δουλειά. Αυτή ήταν κι η συμβουλή των ειδικών μετά από όλο αυτό που συνέβη στην προσωπική μου ζωή (σ.σ. μετά τον θάνατο του συζύγου της Γιάννη Κοντούλη). Κανείς δεν ξέρει αν θα φτιάξω ξανά τη ζωή μου, αυτό είναι θέλημα Θεού. Δεν ξέρω ούτε εγώ η ίδια αν είμαι έτοιμη για κάτι νέο στην προσωπική μου ζωή. Θα ήθελα να χαμογελάω, να είμαι γερή και χαμογελαστή», σημείωσε στη συνέχεια. 

Η Δέσποινα Μοιραράκη στα γυρίσματα του Cash or Trash

Η Δέσποινα Μοιραράκη στα γυρίσματα του Cash or Trash /Φωτογραφία Instagram

Τέλος, η Δέσποινα Μοιραράκη εξέφρασε το παράπονό της σχετικά με πρώην συνεργάτη της, τον οποίο απέλυσε από την επιχείρησή της, δηλώνοντας: «Πριν από έναν χρόνο στην επιχείρησή μου απέλυσα έναν συνεργάτη μου. Αυτός ο άνθρωπος, λοιπόν, έχει εκμεταλλευτεί το ότι δούλευε σε αυτή την επιχείρηση και παίρνει την πελατεία μας τηλέφωνο και λέει: “Καθαρίζω τα χαλιά κι είμαι από την επιχείρηση Μοιραράκη”. Όσοι θέλουν να καθαρίσουν τα χαλιά τους πρέπει να απευθυνθούν αποκλειστικά και μόνο στην επιχείρησή μας. Αυτό δεν είναι σωστό, πονάει η ψυχή μου γιατί έχω δουλέψει πάρα πολύ για όλο αυτό». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top