Ο Χρήστος Βασιλόπουλος στο Star.gr: «Όπου είναι ο γιος μου είμαι κι εγώ!»

Όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός για τη θεατρική του επιστροφή

Δείτε όσα είπε ο Χρήστος Βασιλόπουλος στο Star.gr

Παρότι τα τελευταία... πολλά χρόνια βρίσκεται 11.000 χλμ. μακριά από την πατρίδα του, συνεχίζουμε να μαθαίνουμε νέα του από το ηλιόλουστο Λος Άντζελες. 

Μετά από 15 χρόνια ο Χρήστος Βασιλόπουλος υποδύεται τον «Βαλμόν» στην παράσταση Κουαρτέτο του Χάινερ Μύλλερ

Μετά από 15 χρόνια ο Χρήστος Βασιλόπουλος υποδύεται τον «Βαλμόν» στην παράσταση Κουαρτέτο του Χάινερ Μύλλερ

Μετά από μια δεκαπενταετία ο Χρήστος Βασιλόπουλος επέστρεψε στο θεατρικό σανίδι, στην πόλη που τον ανέδειξε, την Αθήνα. Με αφορμή την παράσταση Κουαρτέτο, το star.gr είχε τη δυνατότητα να τον συναντήσει στο Από Μηχανής Θέατρο, φορώντας βινίλ παντελόνι κι αντίστοιχο μπλουζάκι, λίγο πριν την παράσταση του Σαββάτου. 

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Δεν αποφασίζω μόνος μου για το παιδί»

«Μετά από 15 χρόνια ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και δέχτηκα μια πολύ ωραία πρόταση από τον Θανάση Σαράντο κι είπα: "Ναι, θα πάω να κάνω θέατρο". Μου 'χε λείψει πάρα πολύ το θέατρο, ακόμα μου λείπει... η μυρωδιά, η σκηνή, το φως.... όλα τα "ρουφάω" λες κι είναι μια καινούργια αίσθηση», δήλωσε για την επιστροφή αυτή και τον ρόλο του «Βαλμόν», τονίζοντας ότι στην πρεμιέρα είχε τρακ.

Οι Έλληνες celebs που έγιναν μπαμπάδες για πρώτη φορά!

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος ήταν αυτό που λένε στο Χόλιγουντ... Greek heartthrob

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος ήταν αυτό που λένε στο Χόλιγουντ... Greek heartthrob! /Φωτογραφία Instagram

Η αίσθηση που είχα για τον ηθοποιό που μας πρωτοσυστήθηκε ως ζεν πρεμιέρα στις αρχές της Χιλιετίας, όταν είχαμε μιλήσει παλιότερα παραμένει η ίδια. Ένας ιδιαίτερα ευγενικός άνθρωπος, σε αντίθεση με αυτό του... macho άντρα που πρόσαψαν τα lifestyle έντυπα στην αρχή της καριέρας του. Τελικά είναι ένας παρεξηγημένος τύπος; «Δεν ξέρω τι να σου πω... ίσως να είμαι, όποιος με γνωρίζει καταλαβαίνει πως ακριβώς είμαι. Μάλλον δια ζώσης πρέπει να γίνεται η κρίση κι η κριτική», απάντησε. 

Σοκάρει ο Χρήστος Βασιλόπουλος: «Ο πατέρας μου πέθανε στη φυλακή»

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος... χαζομπαμπάς!

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος... χαζομπαμπάς! /Φωτογραφία Instagram

«Όταν είδα τον γιο μου να βγαίνει από τα σπλάχνα της μάνας του και να παίρνει την πρώτη του ανάσα, νομίζω άλλαξε όλη μου η ζωή», δήλωσε για την πατρότητα και τον ερχομό του γιου του στη ζωή. Μετά και τον χωρισμό με τη σύντροφό του Σάρα Κόνερ, μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα στο Λος Άντζελες και την Αθήνα, τονίζοντας ότι πηγαίνει εκεί που είναι ο μικρός Απόλλωνας: «Θα επιστρέψω στο LA γιατί εκεί είναι ο γιος μου κι όπου είναι ο γιος μου είμαι κι εγώ!». 

Χρήστος Βασιλόπουλος: Ο τριών ετών κούκλος γιος του ξεκίνησε το σχολείο!

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος με τη συμπρωταγωνίστριά του, Κερασία Σαμαρά, στην παράσταση Κουαρτέτο

«Η Κερασία Σαμαρά είναι καταπληκτική ηθοποιός, τη λατρεύω... είναι καταπληκτική συνάδελφος, μόνο καλά έχω να πω για την Κερασία», είπε για τη συνεργασία του με την Κερασία Σαμαρά, τη «Μερτέιγ» από την παράσταση Κουαρτέτο του Χάινερ Μύλλερ σε σκηνοθεσία του Θανάση Σαράντου. 

«Κουαρτέτο»: Ο έρωτας τούς οδηγεί στην ολοκληρωτική καταστροφή

Τον Χρήστο Βασιλόπουλο απολαμβάνουμε κάθε Σάββατο στις 21:00 και Κυριακή στις 20:00 στο Από Μηχανής Θέατρο (Ακαδήμου 13, Αθήνα) μέχρι τις 28 Απριλίου. Επιπλέον παραστάσεις: Τετάρτη στις 17 και 24 Απριλίου στις 20:00.

10, 11 & 12 Μαΐου η παράσταση μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη και τη σκηνή του θεάτρου Metropolitan.

Κάμερα - Μοντάζ: Άμπερ Ντόκου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top