Χρήστος Βασιλόπουλος: «Δεν αποφασίζω μόνος μου για το παιδί»

Όσα είπε για τον μικρό Απόλλωνα που ζει με τη μαμά του στις ΗΠΑ

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Mega

Εδώ κι αρκετά χρόνια ζει στις ΗΠΑ και παρότι χώρισε από τη σύντροφό του, Σάρα Κόνερ, μένει στο Λος Άντζελες για χατίρι του γιου του

Χρήστος Βασιλόπουλος: Ο τριών ετών κούκλος γιος του ξεκίνησε το σχολείο!

Ο λόγος για τον Χρήστο Βασιλόπουλο που το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε στο MEGA Καλημέρα με την Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε για τη ζωή του και τα επαγγελματικά του. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στον γιο του, τον μικρό Απόλλωνα που ζει στις ΗΠΑ, παρότι ο ίδιος αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Ελλάδα καθώς συμμετέχει σε θεατρική παράσταση.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος επέστρεψε στην Ελλάδα για τις ανάγκες θεατρικής παράστασης όπου πρωταγωνιστεί

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος επέστρεψε στην Ελλάδα για τις ανάγκες θεατρικής παράστασης όπου πρωταγωνιστεί

«Μου λείπει ο γιος μου. Με ενοχλεί το θέμα της ασφάλειας και σε σχέση με το πως θα μεγαλώσει το παιδί μου κι όλο αυτό με τα όπλα που είναι ελεύθερα κι ότι ανά πάσα ώρα μπορεί να βρει ένα όπλο. Έχω έρθει στην Ελλάδα γιατί θα συμμετάσχω την παράσταση Το Κουαρτέτο του Μίλερ, θα επιστρέψω στην Αμερική μετά. Δεν αποφασίζω μόνος μου για το παιδί, η μαμά του θέλει να είναι το παιδί εκεί, οπότε το παιδί πρέπει να είναι με τη μαμά του και ο μπαμπάς ακολουθεί. Αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μείνω εκεί για το καλό του, τότε θα μείνω. Προτεραιότητά μου είναι ο γιος μου. Όταν έχεις λύσει κάποια πράγματα μέσα σου, τα υπόλοιπα είναι πιο "εύκολα". Συγκινούμαι εύκολα με κάτι που μπορεί να πει ο γιος μου ή κάνει κάτι», είπε.

Χώρισε γνωστός Έλληνας ηθοποιός - Μετακόμισε σε άλλο σπίτι

«Οι εμπειρίες που έχουμε στη ζωή μας μας επηρεάζουν στο παρόν μας. Η πατρότητα με επηρέασε στο να γίνω ο καλύτερος μπαμπάς που εγώ δεν είχα. Έχει να κάνει με την προσωπική δουλειά με το μέσα μας. Η υποκριτική και το Λος Άντζελες με έκαναν να κοιτάξω το μέσα μου», συμπλήρωσε. 

Οι αναρτήσεις του Χρήστου Βασιλόπουλου με τον γιο του... πολλές!

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια: «Οι πιο δύσκολες στιγμές έχουν να κάνουν με θέματα ανταγωνισμού, εγωισμού για τον λόγο που έχουμε μέσα μας. Στο Λος Άντζελες όσο κι αν έχεις δουλέψει, είναι σαν να ξεκινάς από το μηδέν. Είσαι ένας άγνωστος μεταξύ αγνώστων κι έχεις να παλέψεις με το εγώ σου, και με το ότι είσαι άνετος έως τα 30 σου κι έχεις κάποια πράγματα, κι εκεί είσαι άγνωστος. Δε με πόνεσε αυτό, με έκανε να συνειδητοποιήσω γιατί θα κάνω αυτή τη δουλειά. Δε με νοιάζει να είμαι γνωστός. Δεν είναι αυτοσκοπός της δουλείας μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top