Mαρία Αντωνά: Τα πρώτα stories μετά τον χωρισμό - Ποζάρει στο νέο της σπίτι

Διασκέδασε με καλούς φίλους το βράδυ της Πέμπτης

Όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day μετά την επικοινωνία που είχε με τη Μαρία Αντωνά για τον χωρισμό της 

Μετά την είδηση του χωρισμού της από τον Άρη Σοϊλέδη, η Μαρία Αντωνά, η οποία παραδέχτηκε στους δημοσιογράφους πως περνάει «μια πολύ περίεργη προσωπική φάση», έκανε τις πρώτες αναρτήσεις της στο instagram, ποζάροντας χαμογελαστή. 

Αντωνά για χωρισμό: «Βρίσκομαι σε μια πολύ περίεργη προσωπική φάση»

Ειδικότερα, στα instastories ανέβασε μια ολόσωμη φωτογραφία της, ποζάροντας μπροστά στον καθρέφτη ενώ στο background φαίνεται το σαλόνι του σπιτιού, το οποίο είναι πιθανόν το νέο σπίτι όπου κατοικεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο κουμπάρος του ζευγαριού, Κώστας Φραγκολιάς είπε πριν από δύο μέρες στο Happy Day ότι η δημοσιογράφος έφυγε από το σπίτι όπου έμεναν μαζί με τον σύντροφό της, πρώην ποδοσφαιριστή.

Ο Φραγκολιάς επιβεβαίωσε τον χωρισμό Σοϊλέδη- Αντωνά: «Έφυγε από το σπίτι»

Στη συνέχεια, ανέβασε άλλες δύο φωτογραφίες της. Η μία ήταν από την έξοδό της με τον Δημήτρη Μακαλιά, την Αντιγόνη Ψυχράμη και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. «Friends & Family», έγραψε.

Η τελευταία φωτογραφία της είναι ένα κοντινό click, με την ίδια να κρατά το γατάκι της. «Μy angel», έγραψε.

Το πρωί της Τετάρτης 10/4, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στον αέρα του «Happy Day» πως επικοινώνησε με τη Μαρία Αντωνά. «Είναι μπερδεμένη, χρειάζεται λίγο χρόνο να διαχειριστεί τα συναισθήματά της. Θα πω τι εννοώ μπερδεμένη. Στο πώς πρέπει να διαχειριστεί την κατάσταση, στο τι πρέπει να πει.  Δε θέλει να πει πάλι μεγάλα λόγια που μπορεί να διαψευστούν. Είναι λίγο παγωμένη, γιατί γυρνώντας από το Survivor περίμενε μια διαφορετική κατάσταση και εξέλιξη» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top